Fortnite

Kamu lépéseket hallasz harcok után? Nem veled van a baj!


Az igazi probléma a javítás idejével van, egyhamar nem fogja orvosolni az Epic Games.

A legutóbbi frissítés óta egy meglehetősen érdekes bug ütötte fel a fejét. Sokan “szellemlépteket” hallanak a harcok után, ez pedig egy tényleges rajtaütés esetén meglehetősen szomorú végeredménnyel járhat. Az Epic Games reagált is hivatalosan ez ügyben, ám egyhamar nem várható megoldás.

A v5.10 megjelenése után egyre több játékos jelezte, hogy a sikeres fegyverpárbajok után valamilyen okból kifolyólag lépéshangokat hallottak maguk körül. A probléma csak az, hogy a valóságban nem volt mellettük senki más.

Epic Games

Mindez rettentően idegesítő és félrevezető tud lenni, főleg egy stresszes 1v1 után, senki sem szereti az ilyen jellegű vaklármákat. Természetesen több fórum bejegyzés is született az esetről, ám az egyik akkora figyelmet kapott, hogy még az Epic Games-hez is eljutott a bug híre. M4t5u írt egy bejegyzést Redditre, ahol leírta az esetet, majd a közösségtől kért véleményt, ő őrült-e meg teljesen, vagy mások is hallják a “szellemlépteket”?

Több százan reagáltak pozitívan a bejegyzésre, így a felhasználó megnyugodhatott, nem az ő fejében van a baj. Az Epic Games munkatársa, Mr. Popo amint tudott személyesen reagált az esetre, elmondta, a problémával már foglalkoznak a fejlesztők, sőt ennek hatására alaposabban átfésülik az audió rendszert.

 

Sőt, Popo már egy potenciális javításról is beszélt, ám kommentjében egy v5.20-as megjelenést jelzett előre. Amivel szimplán csak annyi a probléma, hogy néhány nappal ezelőtt jelent csak meg a v5.10. A jövőhétre egy tartalomfrissítésre számítunk, aminek a verziója nem fogja elérni a v5.20-as szintet, így ha tényleg csak a következő nagyobb frissítésciklussal érkezik a javítás, akkor még két hétig együtt kell éljünk ezzel a buggal.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva