Fortnite

Tisztes helytállás, izgalmas végjáték – Lezárult a Summer Skirmish harmadik hete


A magyar srácok ugyan nem jutottak be a legjobb 20-ba, de biztosan nagyon értékes tapasztalattal gazdagodtak.

Ha valami, az tökéletesen látszott a tegnapi játéknapból, hogy egy hivatalos versenyhez nem lehet viszonyítani semmit. Az ember vagy tapasztalt benne, vagy a saját bőrén tapasztalja meg. Ez utóbbi pedig sokszor nem eredményez sziporkázó sikert.

Az Atlantis duója nyerte a Summer Skirmish harmadik hetének szombati fordulóját. A magyar indulókat is felvonultató versenynap tömve volt izgalommal, egy pillanatra nem volt egyértelmű, hogy melyik csapat dominál éppen. Meglehetősen nívósra sikeredett forduló, olyan nagyobb esport csapatok képviselői jelentek meg, mint a Fnatic, a Mouz, vagy éppen a Solary. Egy ilyen mezőnyből pedig győztesként kikerülni hatalmas teljesítmény.

Atlantis Mitro és Atlantis Magin valósággal főnixi üzemmódba kapcsoltak a versenynap második felében, ugyanis az ötödik körig a nevükről sem nagyon lehetett hallani, aztán megtört a jég, a szombati Summer Skirmish 5. játékát győzelemmel zárták és felkerültek a “térképre”. Végül az utolsó két menetben be is ért a taktikájuk, mind a 8., mind pedig a 9. játékot ők nyerték, az utóbbit egy royal flush-sel (Győzelem 4 pont, ötnél több kill 2 pont), így ezzel idő előtt lépték túl a 13 pontot, ami abszolút torna győzelmet jelentett számukra.

Epic Games

Gratulálunk a magyar fiúknak!

Ugyan nem sikerült pénznyereménnyel zárni az estét, biztosak vagyunk benne, hogy MVP Paradox és MVP Krith sokat tanult a Summer Skirmish-ből. Véleményünk szerint az egyik legfőbb hibájuk az volt, hogy túlzottan is tisztelték az ellenfeleiket, ezért a rájuk jellemző igazán agresszív játékstílus ezúttal elmaradt. Tény, Európa krémjével csaptak össze a fiúk, de ha belátták volna, hogy ők maguk is a krém részei, biztosan sokkal jobban teljesítettek volna. Szinte biztos, hogy a következő nagyobb megmérettetésen sokkal effektívebbek lesznek, hiszen megérezték az ízét az igazán kompetitív vonalnak.

Dexerto

Apropó kompetitív játékstílus, akik követték a versenynapot láthatták, hogy egy tétmeccsen mennyivel másabban játszanak a játékosok, mint általában. A végjáték félelmetesen kaotikus, a legtöbbször tíznél is több játékos kuporog egy 20 méter sugarú körben, s várják az ellenfelek mozgásait, amit le lehetne reagálni. Egy ilyen helyzetre nem lehet felkészülni publikus meccseken, halmozni kell ezeket a versenyhelyzeteket.

Külön köszönet Kriszh Advice-nak, aki lelkesen és minőségi formában közvetítette a magyar közösségnek a versenynapot, folyamatosan ügyelve arra, hogy a nézők átfogó képet kapjanak a magyarok versenyzők teljesítményéről!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva