Hearthstone

Összefoglaló – egy helyen az elmúlt 24 óra összes új Boomsday lapja (07.29.)


Ezekről a kártyákról hullott le a lepel az elmúlt egy napban.

Napról napra egyre közelebb van a The Boomsday Project, jövő hét szerdán már az összes lapot ismerni fogjuk az új Hearthstone kiegészítőből. Addig is folyamatosan jönnek a kártyabemutatók – tegnap és ma reggel is kaptunk egy kisebb adagot.

Ennyi újdonság közben könnyű elveszíteni a fonalat, ezért összegyűjtöttük nektek az összes új lapot az elmúlt 24 órából, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről.

Thunderhead

Violet Teacher felturbózva? Nyilván nem ilyen egyszerű az egyenlet, hiszen a képesség valóban erősebb, de kisütni is nehezebb. Az azonban nem kérdés, hogy a lapban igen komoly potenciál van az olcsó overload lapokkal kombózva (pl. Zap!, Lightning Bolt vagy az új Voltaic Burst), így simán elképzelhető egy újfajta Midrange vagy Token Shaman, amiben természetesen a Bloodlust lenne a legfőbb kivégzés.

Necrium Blade

A sokat emlegetett Deathrattle Rogue újabb alkotóeleme mutatkozott be ezzel a fegyverrel, aminek már önmagában is egészen elfogadható statjai vannak (Fiery War Axe), a képessége pedig egyenesen remek. Ha curve-ön játszunk, akkor a negyedik körben egy Arfus vagy egy Kobold Illusionist elég jó folytatás lehet mellé, kellenek majd viszont a jó 2-dropok is, hiszen a Rogue leggyakoribb második körös play-e (Hero Power) nem igazán lesz jó ezen lap mellé.

Augmented Elekk

Vanilla statok egy érdekes képességgel kombinálva. Az új koncepcióteremtő Rogue lap, a Pogo-Hopper mellé nem tűnik rossznak, hiszen extra példányokat keverhetünk be a Lab Recruiter segítségével. De nagyobb esély van arra, hogy Miracle / Sprint Rogue pakliba fogják próbálgatni a Fal’dorei Strider előkészítéseként.

Power Word: Replicate

A lap, amivel rögtön több értelmet nyer az új Priest Legendary, Zerek. Egy körön belül sajnos nem férnek ki, de egy Zerek + Power World: Shield kör után jó eséllyel lesz mit másolnunk a következő körben. Az már más kérdés, hogy ez még mindig gyengébb win conditionnek tűnik, mint amit más lassú paklik fel tudnak mutatni – akár maga a Priest a Shadowreaper Anduinnal és a sebző spellekkel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva