PUBG

Dupla repülő, random drop? – A legjobb és a leghülyébb ötletek


Ötletek, amelyek biztosan feldobnák a PUBG-t.

A PUBG játékmechanikája szög egyszerű miután beletanultunk, de a nagyszerűsége is épp ebben rejlik. A játékosok viszont egyre többet törik a fejüket, hogy hogyan lehetne mégizgalmasabbá tenni a koncepciót. Most két olyan ötletet hoztunk nektek, ami a közösséget is megosztották és pontosan értjük is, hogy miért.

Nincs választás, random kidob a gép!

E teória lényege, hogy a repülőgép útja során bizonyos időközönként kidob pár embert a gép, azt viszont nem lehet tudni, hogy mi mikor kerülünk sorra. Itt nem lehet válogatni,hogy melyik kedvenc helyünkre menjünk, kidob a gép és indulhat a rögtönzés. Ennek az  előnye, hogy sokkal kiegyenlítettebb lenne a játékosok elhelyezkedése a pályán, azok pedig akik mindig ugyan oda ugranak, megismerhetnének új helyeket, illetve lenne egy kis plusz izgalom, amiből már amúgy is elég sok van.

Persze ott a másik oldal, aki nem szeretne ezzel kísérletezni, na meg ha nem egyedül megyünk, akkor elég kellemetlen lenne a társunkat összegereblyézni a pálya másik sarkából, ha esetleg nem talál járművet, a squadba pedig kész káosz lenne. Persze erre is van megoldás, hogy adott csapatokat egyszerre dob ki a gép, de úgy meg kicsit csökkenne a random faktor, amit meg mások sérelmeznének.

Dupla repülőgép

Nincs választási lehetőség, amelyik gépre kerültünk, annak az útját látjuk és annak megfelelően kell kiválasztani az adott célpontot. Mivel a másik gép útvonalát nem látjuk, ezért nem lehetünk biztosak gyakorlatilag semmiben, hiszen simán ugorhatott oda más is korábban, ahová mi tartunk, de később is érkezhetnek játszótársak. Így egyrészt sokkal izgalmasabb lenne a játék, másrészt sokkal kevésbé lenne kiszámítható, hogy merre van a többi játékos.

Akik szeretik a harcokat, azok biztos örülnének ennek az újításnak, akik viszont szeretnek egy távoli helyen lootolni vagy rejtőzködnek a túlélés reményében, azoknak lehet hogy nem ez lenne a  legkedvezőbb mód.

Ti szívesen látnátok valamelyik újítást?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva