Hearthstone

16:1-es széria repítette Legendbe ez a meglepetéspakli BabyBeart


Váratlan sikerélményt hozott az Even Dragon Paladin.

Mindig örömteli pillanat szembesülni azzal, amikor valaki egyedi paklival ér el kisebb-nagyobb sikereket, hiszen ilyenkor szembesülünk csak azzal igazán, hogy a fullosan kioptimalizált deckek árnyékában is van helye a kreativitásnak és az ötletelésnek a Hearthstone-ban.

A meglepetés erejét használta ki nemrégiben BabyBear is, aki SectorOne-os csapattársával, Otsunával fejlesztette ki az alábbi Even Dragon Paladin paklit, amivel egy 10:1-es, majd – egy rövid deckváltást követően – 5:0-s szériát produkált, ezzel lett meg neki a Legend a hónapban.

BabyBear Even Dragon Paladin paklija
AAECAZ8FBJYJucECws4CzfQCDfsB3APhBPQFzwavB40IsQjHywLJ0wLh8AKJ8QK48gIA

A Dragon vonal számára a legfőbb inspiráció a The Witchwoodban megjelent Cathedral Gargoyle volt, ami nem futott be túl nagy karriert – köszöhető annak, hogy a Paladinnak rajta kívül nincsenek kapcsolódó szinergia lapjai. BabyBear most azonban mégis kicsit köréépítette a paklit: a sárkányok közül a Faerie Dragon, Twilight Drake, Bone Drake, Ebon Dragonsmith négyes, illetve kapcsolódó kártyaként a Scaleworm fértek még be.

A fenti felsorolásban az Ebon Dragonsmith is egy szokatlan elem, ami a négy fegyver miatt került be. Ha esetleg a képessége “eltalál” egy Silver Swordot, akkor még hamarabb elkezdhetjük buffolni a komplett boardot, de persze egy 2 manás Truesilver Champion is jól hangzik – mindez nagyjából 1 manányi tempóhátrányért cserébe, hiszen a Dragonsmith-nek egy 3-dropnak megfelelő statjai vannak.

Hogy mennyire más ez a pakli, mint a megszokott Even Paladin deckek, azt jól mutatja, hogy olyan “alapnak” számító kártyák nem fértek be a deckbe, mint a Saronite Chain Gang vagy a Val’anyr. A mellékelt ábra azonban azt mutatja, hogy működött a pakli – viszonylag kis mintáról van csak szó persze, de az egyértelműen látszik, hogy nem reménytelen a koncepció.

Ha már csak mókapaklikkal szeretnéd kihúzni az új kiegészítőig, és szívesen játszanál valami olyasmivel, amire nem nagyon számítanak az ellenfelek, akkor érdemes kipróbálni BabyBear pakliját, hiszen igazán szórakoztatónak tűnik ezzel a sárkányos vonallal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva