Hearthstone

Kolento és Orange is elvérzett – íme az 5 győztes pakli a SeatStory Cupról


BoarControl nyerte a négynapos versenyt.

Bár hivatalos Hearthstone Championship Tour verseny is volt a mostani hétvégén, a legnagyobb figyelmet mégis a SeatStory Cup IX érdemelte ki Hearthstone-fronton, hiszen a TakeTV által szervezett torna hagyományosan az egyik legszórakoztatóbb esemény a versenynaptárban – poénokban, ökörködésben és vicces játékokban ezúttal sem volt hiány a meccsek között.

A színvonalra sem lehetett panasz, hiszen a meghívásos rendszernek köszönhetően rengeteg nagy név játszott a versenyen – az egyenes kieséses Top 8-ig többek között Kolento, Orange és StanCifka is eljutott. A kilencedik SeatStory Cup kupája azonban végül nem valamelyiküknél kötött ki, a brit játékos, BoarControl ugyanis megállíthatatlannak bizonyult: a negyeddöntőben StanCifkát, az elődöntőben Orange-ot, a döntőben pedig a német Casie-t győzte le, így végül ő lett a 10 ezer dolláros fődíj nyertese. A pénzdíjat tekintve ez az F2K játékosának eddigi legnagyobb sikere!

A SeatStory Cup IX végeredménye

1. BoarControl
2. Casie
3-4. Kolento és Orange

A győztes az egyedi kupával

BoarControl az alábbi lineupot vezette sikerre a négynapos versenyen:

  • Big Druid
  • Deathrattle Hunter
  • Sprint Rogue
  • Shudderwock Shaman
  • Even Warlock

Íme a brit játékos paklilistái:

Big Druid
Deathrattle Hunter
Sprint Rogue
Shudderwock Shaman
Even Warlock

Aki követte az eseményeket csütörtöktől vasárnapig, az bizonyára jól szórakozott – gratulálunk BoarControlnak a győzelemhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva