Hearthstone

Megvan az első játékos, aki elérte a Hearthstone Master szintet!


Hunterace folytatta kiváló eredménysorát.

Akik követték a híreinket az elmúlt hónapokban Hearthstone fronton, azok bizonyára már találkoztak a fiatal norvég játékos, Hunterace nevével, aki sikert sikerre halmozott ebben az időszakban: sorra játszotta a döntőket a nagy Hearthstone Championship Tour versenyeken. Most hétvégén ráadásul tovább folytatódott a sikerszéria:

elődöntőig jutott a HCT Tokyo tornán.

Az elmúlt félévet tekintve Hunterace olyan eredménysorral büszkélkedhet, amihez hasonlót nem nagyon produkált még senki a Hearthstone történetében.

  • HCT Germany (február) – II. hely
  • HCT Toronto (március) – II. hely
  • HCT Seoul (június) – I. hely
  • HCT Italy (július) – I. hely
  • HCT Tokyo (július) – elődöntő

Ezzel a helyezéssel újabb 10 HCT-pontot szerzett, amivel a játék történetének első Hearthstone Master besorolású játékosa lett.

Kép: Blizzard

A Hearthstone Masters rendszert az idei HCT évadban vezette be a Blizzard: azok, akik három egymást követő szezont tekintve elérik a 150, 175, illetve 200 pontos álomhatárt, extra jutalomban részesülnek.

  • 1-Star Master (150 pont): meghívás online, pénzdíjas versenyekre + év végi ajándékcsomag
  • 2-Star Master (175 pont): a fentiek + 1000 dolláros részvételi bónusz szezononként egy versenyre
  • 3-Star Master (200 pont): a fentiek + 2500 dolláros részvételi bónusz szezononként három versenyre + meghívás a regionális selejtezőre

Hunterace ezek közül most az 1-es szintet érte el, de ha hasonlóan teljesít a következő hónapokban is, akkor a 3-Star Master besorolás sem elérhetetlen, ami azért is nagy szó, mert korábban sokan azt gondolták, hogy a Blizzard kicsit elmérte a ponthatárokat – a norvég játékos most alaposan rácáfolt erre.

Mindezek után óriási csalódás lenne, ha Hunterace számára pont a vb-selejtezőkön nem jönne ki a lépés (idén egyszer már volt erre példa) és nem jutna ki a következő világbajnokságra. Igaz, ha ilyen ütemben gyűjtögeti a pontokat a továbbiakban is, akkor legrosszabb esetben az európai Last Call helyre (ami a régió legtöbb pontot gyűjtő játékosának van fenntartva) elég jó eséllyel pályázhat. Egy biztos: ennyi jó eredmény már nem lehet pusztán a szerencse műve.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva