Hearthstone

Összefoglaló – egy helyen az elmúlt 24 óra összes új Boomsday lapja (07.30.)


Ezekről a kártyákról hullott le a lepel az elmúlt egy napban.

Hamarosan minden kártyát ismerni fogunk az új Hearthstone kiegészítőből, a The Boomsday Projectből, a szerda esti végső streamig azonban van még pár nap – tegnap és ma reggel is megismerkedhettünk több új lappal.

Ennyi újdonság közben könnyű elveszíteni a fonalat, ezért összegyűjtöttük nektek az összes új lapot az elmúlt 24 órából, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről.

Necrium Vial

Lassan már halálra unjuk magunkat a Deathrattle Rogue kifejezéstől, annyira sokszor kellett leírni az elmúlt napokban. Persze csak viccelünk, hiszen örömteli, hogy a Blizzard próbálja erősíteni ezt a vonalat – más kérdés, hogy ez a spell elég jó lesz-e, hiszen hiába tud “kétszer annyit”, mint a Play Dead, a költsége az ötszöröse. Persze a jó öreg Preparation ezt a problémát könnyen megoldhatja – nem vitás, hogy alaposan beindítja a fantáziát a lap.

Mecha’thun

Már a korábbi teaser képek alapján tudni lehetett, hogy C’Thun visszatér valamilyen formában, egy ilyen lapra azonban bizonyára kevesen számítottak… Fix győzelem, ha szó szerint ez az utolsó megmaradó lapunk, ezt azonban még a leglassabb, kizárólag az ellenfél kivéreztetésére fókuszáló kontroll paklik sem hozzák össze kényelmesen – arról nem is beszélve, hogy még meg is kell halnia, mielőtt kisülne az effektje. Vicces lap, de szinte biztos, hogy megmarad ennyinek, hiszen nagyon körülményes win condition.

Security Rover

 

Emlékeztek még a Hogger, Doom of Elwynnre? Az a lap nagyon hasonló árért és statokért nagyon hasonló képességgel bírt, de a kutya nem használta. A Security Rover esetében a Mech szinergia az, ami valamelyest dobhat rajta, hiszen az új Dr. Boom hős mellett Rush-sal érkezik, így rögtön el tudja kezdeni termelni a tokeneket, amik aztán szintén támadhatnak. Meglátjuk, hogy ez, esetleg a Magnetic képesség megadja-e a lap létjogosultságát.

Replicating Menace

Önmagában nyilván nagyon gyenge minion, hiszen hatalmas tempóveszteség, Mech paklikban viszont elég erős buff lap lehet a negyedik körben, hiszen ha úgy nézzük, akkor 6/4-nyi statot ad hosszú távon. Magnetic lényként tehát lehet benne potenciál.

Storm Chaser

Érdekes és sokoldalú lap a Shaman deckek számára. A minap már tárgyalt Token Shaman ezzel előkeresheti a Bloodlustot, a kombó paklik az új Eureka!-t szedhetik vele elő – emellett a Volcano és a Spellstone húzható még fel vele, de könnyen lehet, hogy az új kiegészítőben lesz még olyan lap, amivel összedolgozik majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva