League of Legends

“Szörnyen unalmas a LoL jutalomrendszere” – Kitálalt az 1000. szintet elérő Nolife Fynn


Természetesen nem ez a játék fő aspektusa, de ha már csinálható, lehetne mélyebb, lebilincselőbb a játékélmény.

Körülbelül két hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy kínai felhasználó, BigBigBigWatermelon elérte a lehetetlennek hitt 1000. account szintet. Akkor a magyar rekord Anniewhere nevéhez fűződött, a játékos 297-es szintű volt, amikor valaki Ázsiában 700-at vert rá.

Már a 297 is félelmetesen magasnak tűnt, nemhogy az ezer, mindenki döntse el maga, hogy mindez mennyire egészséges. Már csak azért is, mert egyre többen jelennek meg 1000 szint fölötti felhasználóval, többek között itt van Fynn, aki szintén megugrotta ezt a mérföldkőnek számító hatalmas lécet. Nolife Fynn a Redditen osztotta meg tapasztalatait a közösséggel, s igyekezett építőjellegű kritikával szolgálni a Riot Games felé, hogy a későbbiekben még jobbá tudják tenni a játékot.

“A League of Legends jutalomrendszere szörnyen unalmas.”

Szummázva ez volt a véleménye Fynnek, miután nagy nehezen megugrotta az 1000. szintet. A játékos egyébként 2010 óta erősíti a League of Legends közösséget, ám elmondása szerint ez nem mindig volt felhőtlen időtöltés, sokszor roncsolta a játékélményt a toxikus közösség. Ezért is örült meg nagyon, amikor a legutóbbi előszezonban a Riot Games bevezette a felhasználók fejlődésrendszerét, ami egy teljesen új játékstílust és játékcélt eredményezett.

Nolife Fynn legjátszottabb karaktere – Janna

“Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak csak a rang és az elo számít, de a fejlődés is a játék része, s ez a kaland számomra igazán szórakoztató volt” – mondta Fynn az új rendszerről.

A kaland lehetséges, hogy szórakoztató, de a nagy átlag egy idő után szinte biztos, hogy kiégne benne, hiszen ha nincs olyan hatalmas elhivatottság az ember mögött, mint Nolife Fynn mögött, akkor bizony könnyedén rá lehet unni a fejlődésre. Ezt egyébként maga a játékos említette, véleménye szerint félelmetesen unalmassá tudja tenni az ember számára a fejlődést a jutalomrendszer, elvégre a 150. szint után 50 szintenként kap mindenki egy Gemstone, valamint néhány hasznavehetetlen Champion Shardot és mehet az egész a lefolyóba. Százötven szintig lebilincselő a rendszer, aztán már igazából nincs is értelme komolyabban foglalkozni vele.

Nolife Fynn egyébként 2017 decembere óta szinte minden nap 12-nél több órát töltött a játék előtt, hogy elérje ezt a mérföldkövet. Csak remélni tudjuk, hogy tényleg megérte neki ez a “kaland”, hiszen ezek az elgrindolt idők még a későbbiekben akár hiányozhatnak is neki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva