Fortnite

Egyre valószínűbb a pletyka – Ez lehet a harmadik Twitch Prime csomag!


Spekuláció spekuláció hátán, viszont szépen lassan mindenki erről beszél, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy kacsa a dolog.

A következő Twitch Prime Loot Pack hivatalos megjelenési dátuma még nem derült ki, ám ha az eddigi tendenciát nézzük, valamikor augusztusban kell érkeznie.

Olyannyira, hogy Fortrisen (az egyik notórius adatbányász) szerint már a kliensünkben található a következő csomag. A v5.1-es frissítéssel érkezett egy halom új kozmetikum, többek között az Archetype Outfit. A skinhez találtak az adatbányászok egy tematikus Glidert (Servo a neve), Harvesting Toolt, valamint egy Back Blinget is. S ha jól megnézzük a kinézet mintázatát, könnyen lehet, hogy tényleg a Twitch akció részeként fog érkezni a játékba a skin. (Az Archetype outfit nadrágjának és táskájának mintázata például tökéletesen megegyezik a Twitch Prime Pack első szériájában található egyik kinézet mintájával.)

Az Archetype csomag – Twitch Prime Pack #3 (?) – Epic Games
Az első csomag – Érdemes megfigyelni a baloldali karakter ruhamintáját! – Epic Games

Ha Fortisen előrejelzései valósnak bizonyulnak, akkor a harmadik Twitch Prime csomag az Archetype kinézetből, a hozzá tartozó Paradigm névre hallgató Back Blingből, a Caliper csákányból, valamint a Servo Gliderből fog állni.

A szett annyira tökéletes együtt, hogy nehezen tudnánk elképzelni azt, hogy nem egy csomagban árulná az Epic Games, jelenleg arra pedig az egyetlen esély az, ha a Twitch Prime promóció részeként egyben szolgáltatják a játékosoknak. Ráadásul az ötödik szezon tematikájába sem nagyon illik a skin-csomag, ez egy újabb pont amellett, hogy valami játékon kívüli ajánlathoz készült.

Persze a hivatalos bejelentésig ez még csak egy spekuláció marad, láttunk már csodákat, könnyen meglehet, hogy éppen a holnapi nap minden tárgy, amiről fentebb írtunk feltűnik az Item Shopban a világ összes V-Buckjáért cserébe.

 

A második Twtich Prime Pack július 11-én vonult vissza, azóta nincs Fortnite tartalom a Twitch Prime kínálatában. Holnap már augusztus, az ötödik szezon pedig nagyban dübörög, így érdemes lesz figyelni az Epic Games bejegyzéseit, a Twitch Prime Pack #3 megjelenése már biztosan itt van a kertek alatt!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva