Hearthstone

Íme a leggyorsabb ladder deckek a szezon utolsó napjára


Ha megnyomnátok még az utolsó napot, akkor ezekkel a paklikkal érdemes próbálkozni.

Egyetlen nap maradt már csak a júliusi Hearthstone szezonból, hiszen éjfélkor jön a ladder reset. Ez egyben azt is jelenti, hogy aki még nem érte el a hónapra kitűzött célt, annak alaposan bele kell húznia, hiszen már csak ma délután és este van lehetőség csiszolni az eredményen.

A lassú kontroll deckek ilyenkor már nem feltétlenül kifizetődőek, hiszen simán előfordulhat, hogy magasabb winrate-tel is lassabban haladsz, mint egy valamivel gyengébb győzelmi arányú, de gyorsabb paklival. Ha szeretnéd megnyomni az utolsó napot, akkor íme a 4 leggyorsabb deck* az aktuális metában.

(*A HSReplay.net statisztikái alapján az elmúlt 30 nap leggyorsabb paklijai 50% winrate felett, minimum 5000 játszmás minta alapján)

Zoo Warlock

  • Győzelmi arány: 55.2%
  • Meccsek átlagos hossza: 5.4 perc

Az egy hónappal ezelőtt berobbant Zoo-őrület mostanra már kezd csillapodni, de azért még mindig lehet jókat menni a paklival. Mindenképpen a Healing-csomaggal érdemes összerakni a paklit (Voodoo Doctor, Fungal Enchanter, Lifedrinker), egyrészt a Lightwarden, másrészt pedig a Happy Ghoul miatt – az előbbi kétszámjegyű kivégzéssé tud változni, utóbbi pedig óriási tempóelőnyt ad, ha ki tudjuk “csalni” az első-második körben.

Zoo Warlock
AAECAf0GBq8E9wTOB/fNApziAv3qAgwwhAHyBcII9wzKwwKbywKfzgLy0ALR4QKH6ALv8QIA

Odd Rogue

  • Győzelmi arány: 54.1%
  • Meccsek átlagos hossza: 5.4 perc

Az egy manára jutó sebzés alapján a legerősebb hősképességnek hála nagyon komoly nyomást gyakorol ez a deck, arról nem is beszélve, hogy az ellenfélnek fixen kell valami megoldás a harmadik körös Hench-Clan Thugra, ha ugyanis nincs, akkor nagy a baj. 10-12 HP-ról (vagy akár még többről) pedig már akár üres boardról is ki lehet szedni az ellenfelet a Leeroy Jenkins + Cold Blood kombó segítségével.

Odd Rogue
AAECAaIHBqICyAOvBMrDAsrLAp74AgyMAssD1AX1Bd0IgcICn8IC68IC0eECi+UCpu8Cx/gCAA==

Murloc Mage

  • Győzelmi arány: 51.0%
  • Meccsek átlagos hossza: 5.3 perc

A játék jelenlegi talán legerősebb laphúzása, a Book of Specters ebben a pakliban működik a legjobban – márpedig jól tudjuk, hogy az aggro jellegű deckekben mennyire fontos az utánpótlás, hiszen ha megakadunk, és a lapokból is kifogyunk, akkor vége mindennek. Az említett könyvnek és az erős direkt sebzéseknek hála viszont a Murloc Mage egy erős kezdés után félig már nyert helyzetben érezheti magát. Ráadásul ehhez a paklihoz még Legendary sem kell (igaz, Epic lapból 10 is).

Murloc Mage
AAECAf0EAA+7ApUDxQPbA/4DlgXjBdAHpwidwgKxwgKYxALR4QLO7wLeggMA

Odd Hunter

  • Győzelmi arány: 50.9%
  • Meccsek átlagos hossza: 5.2 perc

A “legface-ebb” face pakli természetesen a Hunter repertoárjában lapul: itt tényleg csak és kizárólag az ellenfél arcára kell fókuszálni, nem véletlen, hogy olyan lapok szerepelnek a deckben, mint a Wolfrider. Ahogy a játék előrehaladtával kezdi átvenni az ellenfél az irányítást a boardon, úgy válik egyre fontosabbá a körönként 3-at sebző Hero Power.

Odd Hunter
AAECAR8CrwSe+AIOoQKiAqgCtQP1Be0GlwjbCf4Ml8EC68IClc4C4eMCi+UCAA==

Szerencsés menetelést kívánunk mindenkinek az utolsó napra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva