Hearthstone

“Még van hova fejlődni, de jó úton haladunk” – megvan a magyarok első győzelme!


Magyarország legyőzte Malajziát a Hearthstone Global Games-en.

Nem indult sajnos túlságosan jól a Hearthstone Global Games a magyar válogatott számára, az exigo, PenhaDani, zridex, SteveFrench négyes ugyanis elveszítette az első két meccsét az országot közötti versenysorozatban. Thaiföld ellen egy kommunikációs félreértés miatt bukták el a győzelmet srácok, Oroszország ellen pedig sajnos egy nagyon sima vereségbe futottak bele, ahol igazából semmi sem jött össze. A harmadik fordulóban Malajzia ellen kapták meg az esélyt a szépítésre a magyarok.

Akárcsak az első fordulóban, ezúttal is off-stream játszottak a srácok, így élőben nem szurkolhattunk nekik sajnos. A végeredmény felvillanásakor azonban végül nem kellett csalódnunk: Magyarország nagyon szoros csatában legyőzte Malajziát.

Hearthstone Global Games, 3. forduló

Magyarország 3:2 Malajzia

A csapat legismertebb játékosa, PenhaDani lényegretörően értékelte az összecsapást.

A magyarok ezzel szépítettek, 1 győzelemmel és 2 vereséggel állnak jelenleg a 48 országot megmozgató versenysorozatban. Az első szakaszban összesen 6 mérkőzést fognak játszani, ez alapján dől el, hogy kik jutnak tovább a Top 16-ba. Az előzetes számítások szerint ehhez 4 győzelemre van szükség, vagyis a magyaroknak a maradék három mérkőzésüket is meg kell nyerniük, ha tovább szeretnének jutni. Nem lesz könnyű, ez biztos, a mai eredmény azonban új lendületet és lelkesedést adhat. Gratulálunk a válogatottnak, csak így tovább!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva