PUBG

Ideje továbbfejleszteni a vaultingot?


Rég ígérték már az új animációkat, mégsem valósult meg túl sok belőlük.

Az 1.0-val érkező vaultingot egyszerűen imádtuk és el sem bírjuk ma már képzelni, hogy milyen szörnyű volt az élet a vaulting előtti időkben. Rengeteg szituációban jól jön, hogy át tudunk mászni bizonyos objektumokon, de az animáció azért korántsem az igazi. A célnak persze megteszi, de azért meglehetett volna ezt sokkal realisztikusabban/jobban kinézően is.

Ezt korábban az 2017-es E3-on a Bluehole már bemutatta, ám a videóban látható újdonságok jó része szimplán nem érkezett meg a játékba, de a trailerbe nagyon ütősnek tűnt.

A játékba végül nem került be számos animáció, egyes hírek szerint azért, mert túl nehéz lett volna implementálni. Az ugrásból átugrás például kikerült a palettából, viszont most újra felhozták a fentebb látott videót és újra téma lett, hogy lesz-e bármi a jövőben az egészből. A jelenleg használt vaulting animáció eléggé távol áll a videóban látottaktól, pedig ezekkel sokkal pörgősebbé lehetne tenni a játékot. Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy az akció közepén egy vaulting tönkretette az egész gyors, pörgős, akciófilm jellegét a történteknek. Mondjuk az biztos, hogy FPP-ben elég érdekesen nézne ki a bukfenc.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva