Counter Strike

Jó úton jár a CS:GO -Már csak a fogadásokat kell visszahoznia a Valve-nak!


Egy egyszerű dolog, amivel tehetne a Valve a játékért.

A régi szép időkben, amikor a CS:GO még az aranykorát élte, az egyik mozgatórugója a közösségnek nem más, mint a fogadás volt. Lehet ujjal mutogatni persze, hogy mennyi káros dolog következik a fogadásokból, de ilyen alapon a ládanyitást is ugyan úgy ki lehetne venni a játékból, ahogy egyébként Hollandiában és Belgiumban is tették.

A CSGOLounge a régi szép időkben

Aki régebb óta tolja a CS-t, az biztosan emlékszik hogy mekkora dolog volt annak idején a CSGOLounge. Gyakorlatilag szinte mindenki oda járt fogadni a meccsekre. A legjobb az egészben az volt, hogy nem igazi pénzt kellett betenni, hanem gyakorlatilag a pár centes skineket is feltehettük a meccsekre, ha bejött, akkor örültünk, ha nem, akkor pedig nem igazán fájt a szívünk azért a halom eladhatatlan ocsmányságért. Pörgött a piac is rendesen, hiszen a játékosok vették a kulcsokat, skineket és feltették a kedvenceik meccsére. Aztán amikor már az ICL-es meccsekre is lehetett fogadni és a tier623-as csapatok megbeszélték meccs előtt, hogy akkor eldobják a meccset, na azzal már tényleg betelt a pohár és nem csoda, hogy nem sokkal később a Valve is közbelépett és lefújta az egész fogadósdit.

Ez viszont nem kellene, hogy az egész végét jelentse!

Volt egy tök jó rendszer, amit élveztek a játékosok és mellékesen még a Valve-nak is jól jött, mert pörgött a játék, a piac és mindenki várta a meccseket. Most is van rá lehetőségünk, hogy matricákban fogadjunk, de mindenki tudja, hogy ez közel sem ugyan olyan.

Egy korábbi Panorama koncepció, amiben helyt kapott a fogadás részleg is

Most, hogy megérkezett a Panorama UI, simán el tudnánk képzelni, hogy egy dedikált menüpontot kapna a fogadás, ez mindenkinek jó lenne. Egyrészt sokkal szabályozottabban működhetne az egész, ki lehetne szűrni a kiskorúakat és a dizájn is sokkal modernebb lehetne.  Na meg attól sem kellene tartanunk, hogy oda nem illő meccsek kerülnének fel az oldalra.

Miért lenne ez annyira jó?

Az utóbbi időben jóval kevesebben játszanak a játékkal, ezzel együtt az esport részleget sem követik  már annyian, mint a régi szép időkben. Ezzel viszont fellendíthetnék mindkettőt egyszerre. A dolog vice versa működne, ezzel igazából mindenki jól járna. Ha valami, akkor a fogadás építhetné a közösséget, fenntartaná a játékosok figyelmét, emiatt simán követnék a versenyeket, ha pedig végignézünk pár meccset, biztosan tudjátok ti is, hogy egy igazán jó mérkőzés után sokkal szívesebben ül le az ember játszani.

Az ügyesebbek simán leakaszthattak nagyobb nyereményeket is

Természetesen  oda kellene figyelni a buktatókra is, ugyanis a scammerek biztosan ráállnának ismét ezekre az accountokra, de amennyi intézkedést tett a Valve ezügyben az elmúlt időben, azért már nem olyan könnyű a dolguk, mint korábban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva