League of Legends

Kizárólag az Egyesült Államokban oldja fel a perma banolt felhasználókat a Riot Games


A League of Legends közösség jelenleg egy teljesen új hullámot lovagol meg, ez pedig a parma banolt játékosok kivételes helyzete Amerikában.

A tegnapi nap folyamán egy igazán érdekes pletyka ütötte fel a fejét, a közösségi tapasztalatok szerint Amerikában beindult egy új hullám, ami a permanensen tiltott (perma ban – végleges kitiltás) játékosoknak második esélyt kezdett adogatni. A közfelháborodást csak tetézte, hogy ez a második esély egy 14 napos felfüggesztés formájában érkezett, tehát nem elég, hogy az extrémen toxikus, más régiókban végleg tiltott játékosok újból játszhatnak, még fűszerezve a helyzetet csak két hét pihenőre vannak ítélve.

Riot Games

Sk1llzbtw, egy Reddit felhasználó került fel a League of Legends szekció főoldalára ezzel a megfigyeléssel, s egyáltalán nem meglepő, hogy pillanatokon belül bepörögtek a hozzászólások a poszt alatt. A felhasználó még az európai ügyfélszolgálatot is felkereste a témában, ahonnan egy nem várt, igazán furcsa válasz érkezett.

Ez az eset egy régió-exkluzív tesztidőszak miatt létezik, a Riot Games több fronton is megfigyeli a közösségi interakciókat, valamint a tiltott, majd feloldott játékosok javulásképességét.

A Riot Support külön kiemelte, a Riot Games-nek nincsen szándékában további régiókra kiterjeszteni a tesztet, így emiatt csak és kizárólag az amerikai játékosok, vagy az észak-amerikai felhasználóval rendelkezők kaphatnak ebből a kiváltságos bánásmódból.

Riot Games

 

Ki gondolta volna, pillanatok alatt elkezdtek elégedetlenkedni a “nem amerikai” játékosok, így a Reddit poszt alatt megjelent egy Riot Games alkalmazott, aki részletesen ismertette a helyzetet a közösséggel.

 

WookieCookie elmondta, mindez csak azokra érvényes, akik kulturált módon keresték fel a Riotot, hogy új esélyt kapjanak, s mivel nincsen olyan rendszer, ahol ezt előzetesen letesztelhették volna, így “fő régiót” választották tesztfelületnek. Valamint megnyugtatta a közösséget, ha bárminemű visszaesést tapasztalnak, kíméletlenül tiltják a bűnöst, immáron végleg, új esély nélkül.

A tesztet nincs szándékában a Riot Games-nek beszüntetni, így a közösségtől türelmet és megértést kér a kiadó, hogy a jövőben egy sokkal “egészségesebb” játékkörnyezetben játszhassanak a játékosok.

Hogy ezt miért a legtoxikusabb játékosok visszaállításával tervezi elérni a Riot az még rejtély, de nem tudunk mást tenni, mint bízni a fejlesztők döntésében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva