PUBG

Pay 2 Win!? Jobban elrejti a karaktert az egyik csapat pulóvere, mint a Ghillie Suit?


Augusztus közepéig vásárolhatjuk meg ezeket a pulcsikat.

Ghillie Suit

Képtalálat a következőre: „ghillie suit pubg”

A jó öreg Ghillie-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. AirDropokból vagy hullákból szerezhetjük meg magunknak, megfelelő feltételek esetén nagyon jól elrejtheti karakterünket az ellenség látóterében is. Persze, ha épp az 500 méterről virító piros cipőnk van rajtunk, vagy a rikító narancssárga M416-ot fogjuk a kezünkben nehezebb dolgunk lesz.

Jelenleg két árnyalatban találhatjuk meg a dropban (Woodland és Desert):

 

PGI 2018 “WTSG” Hoodie

Icon body Jacket PGI 2018 WTSG Hoodie-New.png

Nincs túl sok történet mögötte, a PGI fül alatt megvásárolható csapatpulóverek egyike. Magyarországról 8 és fél euró környékén juthatunk hozzá in-game. A WTSG a Welcome to South Georgo rövidítése, a csapat 3. lett TPP és FPP kategóriában is, így 200.000 dollár nyereménnyel mehettek haza a versenyről.

Összehasonlítás

A zöld színe alapján már sejteni lehetett, hogy rejtőzködésnél is kellemes tulajdonságokkal rendelkezhet a pulcsi, de az alábbi videóban eléggé meglepő eredményt láthatunk majd. Különböző grafikai beállítások és felszerelések mellett hasonlíthatjuk össze a két ruházat rejtőzködési képességeit.

Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy a pulcsi nem fedi el sem a sisakot, sem a mellényt, de néhány beállítás mellett egyértelműen jobban elrejtette a felhasználót mint a direkt erre a célra kitalált (és AirDrop only) Ghillie.

Szerintetek valós körülmények között is ennyire jól használható ez a pulóver? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva