PUBG

Érdekes koncepció: Teljesen átalakítanák a Yasnaya feletti részt Erangelen


Egy új koncepció, ami megváltoztatná a pályát.

Ezúttal egy újabb érdekes koncepciót hoztunk nektek, amit redditen osztott meg az egyik felhasználó. Ez alkalommal a jó öreg Erangelt érné a módosítás, ami egyébként elég nagyban megváltoztatná a játékot, ezért első ránézésre nehéz megmondani, hogy pozitív vagy negatív lenne ez a változtatás.

A jelen verzióban Yasnaya tetejéig ér nagyjából a folyó, KappykanMain álma viszont az lenne, ha egészen Stalberből indulna meg patakocska és ez szelné át az északi részt. Yasnaja felé pedig bekerülne egy gát is, ami összekötné a Severny és Stalber közötti falut Yasnayával. Első ránézésre sokkal realisztikusabb lenne a térkép, én viszont egész biztosan nem élvezném, ugyanis Severny után így kizárólag hídon lehetne átmenni a pálya déli részére, amit a játékosok előszeretettel kempelnek. Severny és környéke pedig a kedvenc loot helyem és gyakran választom a kerülést a Yasnaya feletti dombokon, ugyanis itt sokkal kisebb eséllyel lőnek le az út során. Így viszont gyakorlatilag az egész hegyet meg kellene kerülni.

A Yasnayát elfoglalók pedig még nagyobb előnyre tennének szert, korábban írtuk, hogy az ide ugrók nyerik meg a legnagyobb valószínűséggel a mérkőzéseket. Így is elég jó a loot és a pozíció, ezen túl még többen jönnének ebbe a nagyvárosba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva