Fortnite

KDA, győzelmek, killek: egy koncepció, mely megmutatja, hogy melyik skinben vagyunk megállíthatatlanok!


Kíváncsi lennél, hogy melyik kinézetben hasítasz a legjobban? Akkor ez az ötlet neked szól!

A Fortnite Battle Royale módjának szerves részei a kinézetek. Mindenkinek megvan a maga favoritja: legyen az egy Battle Pass tier 100-as Reaper, egy Save the World vásárlásért kapott Rose Team Leader vagy csak szimplán egy shopból behúzott Cuddle Team Leader.

Képtalálat a következőre: „cuddle team leader”
forrás: Pro Game Guides

Hogyan dől ez el? Nyilván szubjektív élmények fűződnek hozzá: úgy érezzük, hogy ebben megy a legjobban, vagy emlékeztet egy korábbi filmben/mesében/sorozatban/másik játékban fellelhető kedvencünkre, esetleg csak szimplán tetszik a kinézete.

Előbbi kapcsán futottunk bele Facebookon egy szuper ötletbe, mely segít abban, hogy kiválasszuk az ideális skint – már ha a teljesítmény alapján döntünk.

Statisztika skinhez kötve

Az ötlet lényege egy beépített számláló, mely statisztikáinkat kinézetekre lebontva mérné: az adott skinnel szerzett gyilkosságok, győzelmek, halálok, KDA-k, meccsek és eltöltött órák számát mutatná a “skin history” fül alatt.

Persze mondhatjuk, hogy ez csak babona, de ha valakinek az egyik skinnel jelentőseb jobbak a statisztikái (megfelelő méretű mintaszám mellett), akkor elmondhatjuk, hogy tudat alatt önbizalmat merítünk belőle.

Képtalálat a következőre: „cuddle team leader fortnite”
forrás: Pro Game Guides

Hogy miért fontos ez?

Nos aki streamel, és szeretné tudását megmutatni nézőinek, vagy versenyre készül, vagy csak egyszerűen indít egy Solo Showdown meccset, annak nem mindegy, hogy hogyan teljesít.

Képtalálat a következőre: „solo showdown fortnite”
forrás: Dexerto.com

Természetesen ez nem mindenkire igaz, de szerintem ha magunkba nézünk, vagyunk jó páran olyanok, akik egyszerűen magabiztosabbnak érzik magukat kedvenc kinézetükben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva