Fortnite

Lángoló karikák, mészárlás Dusty-ban – Akciódús lesz a negyedik hét!


Megérkezett a legújabb leak-áradat, kiderült holnaptól milyen feladatokra számíthatunk!

Folytathatjuk a menetelésünket a Road Trip kinézetért, a hét hetes folyamat negyedik állomásához érkeztünk. S ahogy az lenni szokott, a közösség nem várja meg a hivatalos megjelenést, valahogy ezek a küldetések (és minden egyéb új tartalom) már napokkal korábban kikerülnek a világhálóra. Ezúttal nem volt akkora a ráhagyás, ugyanis augusztus 2-án, azaz holnap van az új küldetéshét kezdete.

A Fortnite Tracker értesülései szerint a következő feladatokra számíthatunk a holnapi naptól:

Free Pass kihívások

  • Építs struktúrákat (250 darabot – 5 Battle Star a jutalom)
  • Ugorj át lángoló karikákon ATK-val, vagy bevásárlókocsival (5 ugrás – 5 Battle Starért)
  • Végezz ki ellenfeleket Dusty Divot-ben (3 kill – 10 Battle Star)

Battle Pass kihívások

  • Okozz sebzést Sniper Rifle-lel (500 sebzés – A juss 5 Battle Star)
  • Nyiss ki ládákat Flush Factory-ben (A már megszokott 7 láda – 5 Battle Star)
  • Kutasd fel az elrejtett csillagot egy benzinkút, egy futball pálya, valamint egy ugratókkal teleépített hegy között (Ha megvan, az 10 Battle Start jelent)
  • Végezd ki ellenfeleid pisztollyal (3 kill – 10 Battle Star)
Fortnite Tracker

A legtöbb küldetés a megszokott séma szerint fog zajlani, ám eddig még nem nagyon volt példa a járműves manőverekre, azokat biztosan szórakoztató lesz teljesítgetni.

Azok a játékosok viszont, akik nem igazán kedvelik a korai harcokat és a zsúfolt területeket, szinte biztosan gyűlölni fogják a Dusty-ban megrendezésre kerülő tömegmészárlást. Egyébként is egy folyamatosan fel-fellendülő területről beszélünk, sokan szeretnek keresztülgázolni rajta a gombákért és az ott található halom fáért, ezután biztosan nem lesz senki sem biztonságban még vagy 1-2 hétig.

Az eddigi leakek alapján a Fortnite Tracker az egyik legmegbízhatóbb forrás, eddig bármit írt a statisztikákkal foglalkozó oldal, az néhány napon belül valósággá vált. De persze, mint mindig, a hivatalos megjelenésekig még bármi megtörténhet, így a fent olvasható listát is csak 99,5%-os bizonyossággal figyeljétek.

Sok sikert mindenkinek az új küldetésekhez!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva