League of Legends

Végre itt van! Kiderült a LoL VB időpontja és a versenynek helyt adó városok


Novemberi döntő Incshonban rendezik, újonc város mutatkozik be a VB-n. Lehet, hogy Faker is megy a döntőért, de most a döntő is megy Fakerért!

Utazásból nem lesz hiány a 2018-as LoL VB alatt sem, összesen 4 városban rendeznek meccseket. 2014 után ismét Dél-Korea ad majd otthont a versenynek, plusz motivációt biztosítva a hazai csapatoknak a bizonyításra. A címvédő Samsung Galaxy vagy a 2017-es döntő másik résztvevője, az SKT például egészen biztos, hogy keményen odateszi majd magát a hazai rajongók előtt. És ki tudja, a Kínában játszott finálé után hazai jöhet akár itt is egy dél-koreai házi döntő, több ezer dél-koreai rajongó előtt.

Az első szakaszt, a Play-In Stage-et Szöulban tartják, a csoportkörre pedig már Puszan városában kerül sor. Előbbit október 1-én kezdik, és október 7-én ér véget, utóbbi október 10 és 17-e között zajlik. A negyeddöntőkre még maradnak Puszanban október 20-21. között, az elődöntők alatt viszont már ismét új helyszín mutatkozik be.

Kvangdzsu városa újonc a LoL VB-k történetében, hiszen a már említett 2014-es VB alatt csak Szöul és Puszan rendezett meccseket Dél-Koreában. Az újonc Kvangdzsu tehát rögtön az elődöntőkkel debütál, a világ 4 legjobb csapatának otthont adva ezzel.

A döntő szintén újonc város lesz, Incshon mellett az utolsó pillanatban döntött a Riot. A finálét november 3-án rendezik.

A hazai közönség legnagyobb kedvence Faker és az SKT tehát otthonukban ülhetnek fel ismét a LoL világ csúcsára. November 3-ára tehát ne csináljatok magatoknak más programot, biztosan pokoli hangulat lesz Incshonban, ha bejut akár csak egy dél-koreai csapat is. És lássuk be, az utóbbi évek alapján erre elég nagy az esély!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva