Gaming

Bosszantó bug keserítette meg a WoW játékosok életét – A Blizzard elméletileg javított, de azért érdemes odafigyelni!


A player quest log bug sokaknak okozott álmatlan éjszakát.

Nagy előkészületekben a Blizzard, minden pillanattal egyre közelebb kerülünk a Battle for Azeroth augusztus 14-i megjelenéséhez, s a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy zökkenőmentes legyen a start. Viszont a pre-patch óta hatalmas kalamajka alakult ki World of Warcraft fronton, először a 8.0 minőségét támadták a játékosok, majd elkezdtek reklamálni, hogy túl lassan lehet fejlődni a játékban. A 8.0 hibáit folyamatosan orvosolják a fejlesztők, ahogyan érkezett egy kisebb hotfix a szintezéshez is.

Ám a legújabb bug, ami felütötte a fejét sokkal kellemetlenebb, mint a 8.0 óta előkerülő hibák összessége. Néhány órával ezelőtt a közösségi fórumokat ellepték a küldetéseiket elvesztő játékosok bejegyzései, ami egy óriási káoszt okozott a WoW világában.

Többen jelezték, hogy egy rakás félkész küldetés vált kámforrá egy pillanat alatt, ráadásul ez nem valami megjelenítési hiba volt, a rendszerhiba úgy ahogy van kitörölte az összes függőben lévő feladatot a játékosoknak.

Battle for Azeroth – Blizzard

A feketeleves pedig csak most jön. A hibát nem lehet visszacsinálni, csak javítani. A Blizzard nem tudja rollbackelni a szervereket a bug megjelenése elé, így bárki szaladt bele ebbe a bugba, sajnos meg kell tanulnia együtt élni vele.

A fejlesztők amint tudták, orvosolták a hibát, elmondásaik szerint most már teljesen biztonságos a bejelentkezés és neki lehet veselkedni újból a meglévő küldetéseknek.

Viszont most még egy ideig nem árt vigyázni!

Lehet a hivatalos Blizzard fórumon olyan játékost találni, akinek a hotfix érkezése után dőlt be a rendszere, az egyik Blizzard alkalmazott megnyugtatott mindenkit, hogy valószínűleg az illető a legutolsó érintett csoport tagja.

Kellemetlenségből csillagos ötös, reméljük valamivel kompenzálja majd mindezt a Blizzard, mert sokakat egészen komoly károk értek emiatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva