Counter Strike

Rögtön a legdrágább kések közé került a Navaja, horror árakon kínálják az új skineket


Mivel kevés van belőlük, az új késeket bontó játékosok annyit kérnek értük, amennyit akarnak. És természetesen kérnek is.

Az elmúlt hónapok láda-szünete után a közösség már kezdett beletörődni a skintelenségbe. Szavazások igazolták, hogy saját bevallásuk szerint a játékosoknak már nem is hiányoznak annyira a skinek.

Ám ez azonnal megváltozott, ahogy az új láda és az új kések megjelentek.

Az új késekkel és skinekkel együtt ugyanis a Piac is felpezsdült, és horrorisztikus árak kezdtek röpködni az éterben. Kések tekintetében például 3 új darab is rögtön az egész Piac Top10 legdrágább kése közé került. A két Navaja és a Stiletto egyaránt 1300 dollár, vagyis 350 000 forint fölött került árlistára.

A kések statisztikáit böngészve egyébként egy meglehetősen érdekes összefüggésre bukkanhatunk. Elsőre úgy tűnhet, hogy itt is a Navaja viszi a prímet. Mostanra kb. 20 darabot árulnak belőle, 400 dolláros átlagáron. De fordítsuk meg a kérdést. Ha azt vesszük alapul, hogy mind a négyet ugyanolyan eséllyel bontják a játékosok, akkor ha ebből van a legtöbb eladó, ezt akarják a legkevesebben megtartani.

Vagyis, talán éppen ez a legkevésbé népszerű!

Stilettóból csak 4 darabot kínálnak eladásra, aki ilyet bont inkább megtartja. És az átlagár is teljesen más, a Navaja 400-ához képest itt átlag 750 dollárba kerül egyetlen darab, majdnem a kétszerese. Az Ursus-ból 9 darabot találunk 650 dolláros átlaggal, és még a Karambit-másolatnak csúfolt Talonból is csak 7 darab van, 450-es átlagáron.

A kések mellett a skinek is felpörögtek, az új AK Neon Rider például szintén szépen megszaladt. A StatTrak, Minimal Wear változatért kereken félmillió forintot kell kifizetnie aki meg szeretné venni. Ez jelenleg a legeslegdrágább AK-47 skin az egész piacon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva