Counter Strike

Új ikonok, új bomba hang és a régi UI – 3 elrejtett újítás, ami fölött sokan átsiklottak


Az 100 MB-os Major UPDATE újdonságai között könnyű elveszíteni a fonalat, íme 3 fontos apróság, amit lehet észre sem vettetek.

Jelenleg mindenki a frissen érkezett skinekre, a 4 fajta új késre vagy éppen a mostantól alapértelmezett Panorama UI-ra koncentrál.

(Ha még nem láttad, az UPDATE részleteiről ITT olvashatsz.)

Ez azonban csak a frissítés látványos, ám kevésbé hasznos része. Érkeztek ugyanis a mindennapos játékmenetet befolyásoló újdonságok is. Aki tehát csak a skineket nézi, az elsiklik az UPDATE néhány további, sokkal fontosabb eleme fölött.

3 rejtett CS:GO újítás, amiről jó ha tudtok

Más hangon pittyeg a C4-es, ha B-lerakóra tesszük

Mostantól könnyebb lesz megállapítani, melyik rakóra került le a bomba. Az eddigi azonos hangzás helyett az eredeti hang csak A-lerakón hallható. Ha viszont B-lerakóra tesszük, teljesen máshogy pittyeg. Sokkal tompább hangot kapott a C4, idővel már reflexből menni fog, melyiket halljátok a pályán.

Külön ikont kapott a Molotov és a Gyújtó

Ha már az áruk sem ugyanaz, a jelük se legyen azonos. A molotov és a gyújtó sok mindenben azonos gránátok, ugyanannyit sebeznek és ugyanannyi ideig is égnek. Viszont ahogy nevük mutatja, mégis mások, hiszen a gyújtó sokkal drágább a CT-k oldalán, mint a Molotov a Terroroknál. A két gránát új ikonjai is ezen gondolatok mentén születtek. Mostantól külön ikon jelzi, ha a gránátok tüzétől halt meg valaki, vagy ha magától a gránát dobástól halt meg egy null HP-s ember.

A Molotov ikonjai dobással való kill, illetve elégetés után:

A Gyújtó ikonjai dobással való kill, illetve elégetés után:

Egy rövid ideig még visszahozható a régi UI a Panorama helyett

Eddig a játék alapértelmezett indítási módja a régi felhasználói felület volt. Ha beírtuk az indítási parancsok közé a “-panorama” feltételt, csak akkor indult ez az új UI. Ez a mostani UPDATE során megfordult, mostantól mindenkinek a Panorama UI-t indítja el alapból. Menübe, BOT-okhoz, ranked vagy custom meccsen, mindenhol. De egy rövid ideig még vissza lehet váltani a régire, akinek nagyon nem jön be a Panorama:

Az indítási paramétereket így tudod beállítani:

Steam -> Library (Könyvtár) -> CS:GO jobb klikk -> Properties (Tulajdonságok) -> Set Launch Options (Indítási Paraméterek Beállítása)

Itt pedig szóközzel elválasztva tudjátok beírni a parancsokat. Ide kell beírni az új Panorama UI használatához szükséges parancsot:

-scaleform

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva