Fortnite

Jöhetnének az ingyenes fegyverskinek! – A közösség újabb remek ötlete, de vajon mikor lép az Epic?


A játékosok még mindig a fegyverskinekre vágynak, az Epic egyelőre hallgat.

Az ingyenes dolgokat mindenki szereti, ezért is lehetett ekkora sikere annak az ötletnek, hogy mi lenne, ha behoznák már végre a fegyverskineket, mi több mindezt egy ingyenes formában. Az alapkoncepció az az, hogy alapból ugye mindenki a jól megszokott alapskinekkel kezd, majd attól függően lehet megszerezni az újabb és újabb skineket, hogy teljesítettük-e a kinézetekhez tartozó kihívásokat.

DRS733_ munkája

Elég jó fej dolog lenne az Epic-től, ha tényleg az achievementek közé préselné be ezeket, így gyakorlatilag mindenki megkapná, függetlenül attól, hogy költött-e már el pénzt a játékban az illető. Szerintünk sokkal valószínűbb, hogy ha érkezik valaha, akkor az bizony a Battle Pass-ban fog helyet kapni, amivel egyébként nem is lenne semmi probléma, hiszen így még jobban megérné megvenni. Persze a játékosok már jó ideje kérik a fejlesztőket, hogy tegyék be a fegyverskineket, volt is jó pár kiváló koncepció a múltban.

YourLocalJerry munkája
ThaRoastKing ötlete

Láthatjátok, hogy a dolog korántsem új keletű, de az Epic még mindig nem látta úgy, hogy ennek itt lenne az ideje, bár az is könnyen lehet, hogy valami nagyobb esemény mellé tervezik. Még az idén ingyenessé fogják tenni a Save the Worldöt, könnyen elképzelhető, hogy annak a tiszteletére kapjuk meg az oly’ régóta várt fegyverskineket.

Nagyon nehezen tudnánk elképzelni, hogy nem lesz a Fortnite-ban fegyverskin, hiszen a CS:GO és a PUBG esetén is kiderült, hogy rengeteget hajlandóak az emberek ezekért fizetni, majd pont az Epic szalasztaná el az alkalmat?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva