League of Legends

Esedékes egy új hős bejelentése? – Jövőhéten dobja le a “Nunu Bombát” a Riot Games


Épphogy csak megjelent az Akali VGU, máris a Nunu rework kerül terítékre.

Jövőhéten érkezik a Champion Roadmap legújabb kiadása, amiben a Riot Games az éppen fejlesztés alatt álló hősökről szokott információt megosztani. Ez az a bejegyzéssorozat, amiben először hallhattunk az Akali, vagy Aatrox reworkről, de a legújabb karaktereket is először itt szellőzteti meg a fejlesztőcsapat.

A legutóbbi betekintés Riot Reav3 “tollából” érkezett körülbelül 3 hónapja, akkor többek között szó volt az Aatroxot érintő változásokról, Pyke érkezéséről és az Akali VGU-ról. Valamint ebben az áprilisi posztban jelentette be hivatalosan a fejlesztőcsapat, hogy fejlesztés alatt áll egy Nunu VGU.

Nunu Rework – Riot Creative Contest 2017 – Henry Kuh

Ezek a Champion Roadmapek eléggé ritkák, két kiadás között több hónap is el szokott telni, s a mostani esetében sem történt kivétel. Riot Meddler nemrégiben a tankokra érkező buffokról írt egy fórumbejegyzést, amiben arról is beszélt, hogy a legújabb Roadmap valamikor augusztus elején, vagy közepén lesz esedékes. Most pedig ismét Riot Reav3 ragadott klaviatúrát és pontosított az augusztusi Champion Roadmap dátumán.

A League of Legends Boards fórumon az egyik felhasználó egy visszaszámlálót indított, miszerint elstartolt a hónap, mostantól bármelyik nap várható a Roadmap. Riot Reav3 személyesen válaszolt a bejegyzésre:

Ezen a héten biztosan nem, de jövőhét elejére már várható az új Roadmap!

Zombie Nunu – Riot Games

Izgalmas lesz ez a néhány nap, ami még hátra van a jövőhét elejéig, ugyanis szinte biztos, hogy hatalmas hírekkel készül a Riot. Az előző Roadmapből már csak a Nunu VGU maradt belógatva a közösség elé, szinte biztos, hogy arról további információkat fog közölni a fejlesztőcsapat. Valamint a legutóbb egy Akali VGU érkezett a játékba, így szépen lassan esedékes egy teljesen új karakter bejelentése is. A Riot Games mostanában ráállt az “Új hős – VGU – Új hős – VGU…” sormintára, így kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a közösségnek a jövőheti Champion Roadmap.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva