Counter Strike

100% lenyúlás! Újabb skin másoló botrány, átrajzolhatják a frissen megjelent Glock skint


Másolás miatt nem egy skint láttunk már visszavonni a CS:GO világában, úgy tűnik megvan a következő áldozat.

Az Infinite Irons csapata egyedi készítésű tetováló eszközök gyártása mellett fegyverekkel is foglalkozik. Főként mintázott Glock pisztolyokat készítenek, a cég egyik klasszikus darabja a P40 Shark becenévre hallgat:

Sokaknek gondolom egyből fel is tűnt a hasonlóság, ez bizony egy az egyben a Glock-18 Warhawk skin alapja is. A skint a Valve szerint puchara és Khan készítette, de tökéletesen látszik, hogy csak lenyúlás és másolás az egész.

A CS:GO skinek világában nem ismeretlen ez a történet. 2014-ben, még a skinek megjelenési időszakában az M4A4 Griffin kapcsán belefutott ilyenbe a Valve. Kiderült, a skinek készítői bizony gyakran koppintásokkal tervezik meg munkáikat.

Forrás: YouTube

A botrány kirobbanásakor a Valve egyből belátta, egy ennyire szándékos lenyúlást lehetetlen megnyerni, ezért inkább elnézést kért, kártérítést fizetett és újrarajzoltatta a skint.

Forrás: Imgur

Most a Valve ismét kénytelen átélni egy másoló botrányt, a fent említett Glock-18 Warhawk kapcsán teljesen ugyanez a sztori. Annyi különbséggel, hogy volt már másoló botrány a skinek között, de ennyire pofátlan és egyértelmű még egy sem.

Azt persze senkinek nem javasoljuk, hogy durván bevásároljon belőle, visszavont skin ugyanis nem lesz belőle. A Contraband skinekkel régen nagyot lehetett szakítani, de ahogy már mondtuk, itt az átrajzolás, vagy a jogok megvétele lesz a recept.

Pont úgy, ahogy az M4A4 Griffin, az AK-47 Frontside Misty és az M4A1 Chantico’s fire esetében már végignéztük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva