Fortnite

Paintball, gyújtógránát, lézer – Komoly, klasszikus, poénos fegyverötletek, melyek színesítenék a metát


Paintball fegyver a Fortnite-ban? Miért is ne!

Hétvégente szeretünk könnyedebb témákba belemenni, közösségi ötleteket megosztani, fantáziálni arról, hogy milyen jó lenne, ha bekerülne az adott koncepció a játékba.

Most nem rugaszkodunk el ennyire a földtől, csupán néhány fegyvert bemutatunk, melyet a dexerto oldala gyűjtött egy csokorba. Mivel esedékes lassan egy új fegyver (például a korábban beharangozott Sniper), ezért mi is megosztjuk veletek azt, hogy milyen ötletek keringenek az interneten.

AK-47

Az egyik leghíresebb fegyver a szovjet gépkarabély, biztos vagyok benne, hogy sok gamernek ugrik be egyből, ha kimondja valaki ezt a nevet, hisz számtalan lövöldözős játékban már szerepet kapott.

AK-47 type II Part DM-ST-89-01131.jpg
forrás: wikipedia

AKSZ-74U

Szintén szovjet fegyverről van szó, melyet Kalasnyikov-gépkarabélynak is szoktunk nevezni – így talán ismerősebben cseng. A SMG-k tárházát bővítené.

Aks74u.jpg
forrás: wikipedia

Vector SMG

Ezúttal egy amerikai fegyver következik a listán, mely koncepciója alapján ugyancsak legendary ritkaságú, így a nemrég betett P90 miatt nem valószínű, hogy egyhamar bekerül. Talán majd egy rotáció során?

forrás: wikipedia

Paintball Gun

Személyes kedvencünk a listáról a Paintball fegyver, mely visszaadná az életben is sokak által megvívott csaták hangulatát. Külön tetszetős a koncepcióban, hogy illusztrálja a színes golyókat. Akár lehetne egy utility fegyver, mely nem sebez túl sokat, de ha szemen lőjük az ellenfelet, akkor egy rövid ideig elhomályosíthatná (vagy bármi egyéb módon korlátozhatná) a látását.

Képtalálat a következőre: „Paintball Gun”
forrás: Paintball-Online.com

Railgun

A lézert kilövellő fegyverrel már több játékban is találkozhattunk korábban (például a Quake 4-ben), persze külsőre nem mind ugyanígy nézett ki.

forrás: media.moddb.com

Lényege, hogy egy nagyon erős lézert lő ki, mely átmegy (és közben lerombolja) a falakon, de 30 másodperces újratöltési ideje van.

Battle Rifle

Egy szerényebb ritkaságú fegyver következik, melyet a Halo sorozatból ismerhetünk – tulajdonképpen egy burst Sniperről van szó.

forrás: http://halo.wikia.com

Aki egy kicsit nosztalgiázni szeretne, annak mutatjuk, hogy hogyan nézett ki a játék különböző részeiben a szóban forgó tárgy.

Semi-Auto Rifle

Racionálisabb ötlet lenne ez a félautomata fegyver, mivel az összes ilyen típus jelenleg távcsöves, mind lassú lövési sebességgel. Egy gyorsan tüzelő, távcső nélküli félautomata mordály elférne a metában.

forrás: wikipedia

Gyúlékony gránát

Végül zárjuk a sort egy gránáttal, hisz szép lassan ezek is szaporodnak a játékban. Egy olyan gránátról van szó, mely robbanáskor lángcsóvákat szabadít el, és felgyújta az ellenfél építményét (persze sebzi az ellenfeleket is). A C4 mellett lenne egy másik alternatíva a gránátok közül, mely hatékony lenne az épületek ellen.

Tekintve, hogy az Epic Games jó párszor merített már a közösség ötleteiből, nem lepődnénk meg, ha visszaköszönne a játékban később az egyik.

Ha egyet berakhatnátok a játékba a fenti listáról, melyik lenne az?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva