Hearthstone

Ezek voltak a The Witchwood legsikeresebb lapjai


Íme az 5 legtöbbet használt kártya a legutóbbi kiegészítőből.

A The Witchwood és a benne megjelent lapok ugyan egyelőre még nem mennek sehova, a The Boomsday Project megjelenésével azonban mégis úgy illik, hogy kicsit “elbúcsúztatjuk” a legutóbbi Hearthstone-kiegészítőt – vagy legalábbis visszatekintünk rá összefoglaló jelleggel, megemlékezve a kapcsolódó kártyákról. Így tett a HSReplay.net, akik közzétették a legtöbbet használt The Witchwood lapok listáját. Íme a Top 5%

#5 Genn Greymane

Ha a páros-páratlan mechanikát nézzük, akkor a kiegészítő megjelenése után Genn állt nyerésre, köszönhető az Even Paladin hatalmas népszerűségének. A legutóbbi nerfek után aztán fordult a kocka, de a Genn Greymane persze így is sokat használt lap maradt – leginkább az Even Warlock és az Even Shaman szerette.

#4 Hagatha the Witch

Sokat vártak a játékosok a kiegészítő egyetlen új Hero lapjától, hosszú távon pedig azt mondhatjuk, hogy Hagatha abszolút bevált, újból feltéve a Shamant a metatérképre – elsősorban a Shudderwock paklinak köszönhetően.

#3 Hench-Clan Thug

Bár egy Neutral kártyáról van szó, a Hench-Clan Thug igazából Rogue lapként is megjelenhetett volna – pont ugyanennyire lenne népszerű akkor is. Az Odd, a Tempo és a Miracle verzióknak is alapkelléke ez a 3-drop, ami lényegében 4/4-esként érkezik az előre bekért daggernek köszönhetően.

#2 Baku the Mooneater

A páros-páratlan mechanika másik alappillére, mely a felturbózott hősképességek miatt teljesen új dimenziókat nyit meg. Az igazán nagy sikereket az Odd Paladin és az Odd Rogue érte el, de voltak jó időszakai az Odd Hunter és az Odd Warrior pakliknak is – sőt, még Legendig jutó Odd Warlockot is láthattunk.

#1 Lifedrinker

Azt túlzás lenne állítani, hogy a megjelenés előtt mindenki elment ezen lap mellett, de voltak bőven olyanok, amikben nagyobb potenciált láttak a játékosok. Végül mégis a Lifedrinker lett a The Witchwood legtöbbet használt lapja, mely a Zoo Warlocktól kezdve a Shudderwock Shamanon át a Tempo Mage-ig jó néhány deckben bizonyítani tudott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva