PUBG

A lebegő fegyverek: Komolyabb hiba, mint hittük?


Végre kijavíthatnak egy komoly hibát a fejlesztők?

A lebegő fegyverek

Ha az utóbbi időben játszottál PUBG-vel, akkor bizonyára találkoztál azzal a hibával, amikor a levegőben marad pár másodpercre az ellenfeled fegyvere.

Nem, nem a halál utáni, hulla feletti fegyverlebegésre gondolunk, az sokkal régebb óta megtalálható a játékban. Az emberek nagy része eddig azt hitte, hogy ez a bug csak vizuálisan zavaró a játékosok számára.

Képtalálat a következőre: „floating gun pubg”

Nem csak vizuálisan zavarja a játékod

Floating Gun Bug Breaks Directional Audio from PUBATTLEGROUNDS

Tegnap került fel a fenti videó az internetre, ahogy láthatjuk (és hallhatjuk), nem csak látóterünket zavarja ez a hiba, hanem a játék hangjaiba is erőteljesen belenyúl.

A lebegő fegyverek irányából halljuk lőni (és néha lépni is) a játékost, miközben lehet már teljesen más irányból/távolságból közelít felénk. Eléggé komoly hibának hangzik. Nézzük azonban a jó oldalát: könnyen lehet, hogy végre találtak egy reális okot a fantom és helytelen irányú hangokra? 

A PUBG közösségi menedzserre megköszönni a játékosok erőfeszítéseit a hiba reprodukálására.

Szerencsére a játékosok a videó alapján szinte 100%-os valószínűséggel tudták reprodukálni ezt a hangi/képi hibát. Természetesen azonnal továbbították az információkat a PUBG Corp.-nak. Ez azért lehet fontos, mert így a játék fejlesztői is sokkal könnyebben ki tudják majd javítani a bugot.

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva