Fortnite

A népszerűségnek megvan az ára: feltörték, majd széttrollkodták Tfue összes felhasználóját


Minden szociális platformot feltört a hacker.

A világ egyik legjobb játékosának lenni rengeteg pozitívummal jár: abból élhetsz, amit szeretsz, rengeteg rajongóra tehetsz szert és nem mellesleg boldoggá tehetsz százezreket a játéktudásoddal, személyiségeddel.

Sokan csak ezt látják, nem is gondolnak bele abba, hogy egy híres streamer mennyi időt és energiát rakott bele karrierje felépítésébe, valamint nem csak rajongói, de rosszakarói is vannak.

File:Tfue.jpg
forrás: fortnite-esports.gamepedia.com

Ez utóbbiból jutott ki a FaZe Clan 20 éves tehetségének, Tfue-nak, akinek gyakorlatilag az összes felhasználóját feltörték.

Twitterje tele lett hirtelen más hírességek irányába tett kéretlen megjegyzésekkel, mint a “dagadt s*ggű n*ger KEEMSTAR”, “rohadjon meg Ninja”és egy passzív agresszív felhívás TSM Myth felé “Egy nap még találkozunk…”

forrás: dexerto
forrás: dexerto

Ha ez nem lett volna eddig elég egyértelmű feltörés: teljesen random képekre cserélte ki a hacker a borítót és a profilképet is.

forrás: dexerto

Természetesen a Twitch felhasználója sem maradhatott érintetlenül.

forrás: dexerto

Érdekesség, hogy a csaló tényleg streamelt PS4-ről egy rövid ideg, melyet sok ezren néztek annak ellenére, hogy egyértelmű volt, hogy visszaélésről van szó.

Valamit Tfue Youtube csatornájára is feltöltött egy videót a szóban forgó személy, azonban ezt nem linkeljük be, nem szalonképes tartalom van benne.

forrás: dexerto

Azóta szerencsére elhárult a probléma, visszatért minden a régi kerékvágásba, Tfue Twittere újra a régi. Egy nagyon jó kis tweettel zárjuk cikkünket.

Szánja a hackert a kommentelő:

pocsék érzés lehet, ha ennyire nyomorúságos élete van valakinek, hogy ilyesmiben talál örömöt.

Borítókép: dexerto

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva