Hearthstone

Milyen pakliba jó az ajándék Legendary? – 1. rész (Druid, Hunter, Mage)


Nem tudod, mihez kezdj a The Boomsday Project megjelenésekor kapott Legendary-vel? Segítünk!

A The Boomsday Project megjelenésekor mindenki kapott egy ajándék Legendary lapot az alábbi 9 közül, mivel azonban nagyon friss még az új kieg, ezért egyáltalán nem egyértelmű, hogy melyik kártya hova lehet jó. Ha nem tudod, hogy mihez kezdj az ingyen kapott legendás lappal, akkor ajánlunk egy-egy paklit mindegyik class-hoz, ahova jól illeszkedik. Íme az első rész!

Flobbidinous Floop

Ha ez a Legendary jutott neked, akkor örülhetsz, hiszen egyértelműen a legjobbak közé tartozik a kiegészítőből. Az is egyértelmű, hogy hol érdemes vele próbálkozni: a Malygos Druid tökéletes “otthon” számára. Hogy miért? Azért, mert miután kijátsszuk a deck alapját képező sárkányt, az ellenfél hiába oldja azt meg esetlegesen, a következő körben kitehetünk belőle egy másikat mindössze 4 manáért! Innentől már nincs más dolgod, mint szétlőni az ellenfelet a 6-ot sebző Moonfire-ökkel és 9-et sebző Swipe-okkal. Alternatívaként persze továbbra is ott van a Twig of the World Tree és a Faceless Manipulator.

Malygos Druid
AAECAZICBrQDkwTFBJnTApvoAvX8AgxAX+kB0wPkCKDNAofOApjSAp7SAtvTAr/yAo/2AgA=

Boommaster Flark

Deathrattle, ami az ellenfél arcát sebzi? A Hunter ennél nem is kívánhatna jobbat. Oké, nem feltétlenül a Boommaster Flark az a lap, ami igazán erőssé teszi a Mech Huntert, hiszen inkább egy late game kivégző kártya, mintsem olyasvalami, ami lendületet ad a paklinak. Ettől függetlenül a Mech-vonal viszonylag életképesnek tűnik a Hunter háza táján, így vagy ebbe az irányba érdemes elmenni, vagy a Deathrattle-vonal felé. Mivel a kettő közül az előbbi az olcsóbb megoldás, ezért mi most ezt választottuk, íme Reynad listája.

Reynad Mech Hunter paklija
AAECAR8ErwTh9QKR+wKggAMNjQHZB+HjAp/1AqX1At31AuD1AuL1Au/1Arn4Apj7Avb9AsyBAwA=

Stargazer Luna

A Tempo Mage már eddig is életképes volt, Luna pedig egy új erőforrást ad a pakli kezébe, amely az olcsó spellekkel kombinálva igen szép kis laputánpótlást tud biztosítani. Apxvoid deckjében az új Spell Damage kártyák is helyet kaptak, mint a Cosmic Anomaly vagy a Celestial Emissary, melyek nemcsak az ellenfél legyőzését gyorsítják, de elég hasznosak tudnak lenni akkor is, amikor a boardot kell tisztán tartani – például a szintén újonnan megjelent Shooting Starral.

Apxvoid Tempo Mage paklija
AAECAf0EBHGi0wLu9gLvgAMNuwKVA6sEtATmBJYF7AXBwQKYxAKP0wL77AKV/wK5/wIA

Hamarosan jövünk cikksorozatunk következő részével, melyben a Paladin, Priest és Rogue Legendary-kre láthattok majd egy-egy paklit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva