Fortnite

Kapd elő a golfütődet, mert kelleni fog a héten! – Itt a teljes Week 5 kihíváslista


Újabb hét, újabb kihívások.

Küldetések terén nem feltétlenül leányálom mostanában a játékosok élete. Az Epic Games szeret kreatív feladatokat adni, ám mellette sajnos a bugokkal is meggyűlik a bajuk, így több olyan feladat is van a levegőben, amit nem tudtunk eddig megcsinálni. A saját hibánkon kívül. Sokaknak például abbamaradt a tűzgyűrűkön való keresztülugrálás, a fejlesztők ugyanis egy játékhiba miatt úgy ahogy van majd’ egy hétre kivették a járműveket a játékból. Szerencsére akinek még kell a feladat, az a tegnapi frissítés óta újból teljesítgetheti az ugrálásokat.

Apropó frissítés és rendszerhibák, a tegnapi, v5.2-vel kissé megzavarodott a menünk, sokak nem jelezte az eddig elért mérföldköveket. Szerencsére ez csak egy vizuális bug volt és az Epic Games néhány órája javította a problémát. De hogy azért jót is mondjunk, mert  összességében a kiadó megérdemli a dicséretet, mostantól a játékon belül is elérhetjük a küldetéslistánkat, ha megnyitjuk a térképet, akkor a bal oldalon listázza nekünk a játék a hátralévő feladatainkat, így könnyedén nyomon lehet követni a teljesítményünk.

 

A legutóbbi újdonság Challenge téren a holnap délutántól esedékes, ötödik héthez tartozó kihívások listája. A tegnapi frissítéssel az is hivatalosan megérkezett a kliensünkbe, az adatbányászok pedig készséggel előkaparták nekünk. Lesz itt a golfozástól kezdve, a Rifteken keresztül egészen Junk Junction ládáiig minden.

Week 5 / Ötödik hét – Fortnite Tracker

Free Pass

  • Nyiss ki ládákat Junk Junctionben. (összesen 7 ládát kell nyitni – 5 Battle Star a jutalmunk)
  • Használj Rifteket! (3 portál használata után 5 Battle Star üti a markunk)
  • Tegyél el láb alól 3 játékost egy mérkőzés alatt. (Nehéz kihívás – 10 Battle Star a jutalom)

Battle Pass

  • Okozz sebzést ellenfeleidnek Clingerrel, Stink Bombbal, vagy Grenade-del. (Összesen 300 sebzés után 5 Battle Star a jutalom)
  • Golfozz és teljesíts különböző lyukakat. (5 különböző lyukba “pályát” kell teljesítenünk, 5 Battle Starért)
  • Kövesd a Snobby Shores-ban található kincses térképet. (Nehéz kihívás – 10 Battle Starért)
  • Végezz ki ellenfeleket Shifty Shafts-ban. (Nehéz kihívás – 3 embert kell sikeresen lecsapni, 10 Battle Star a jutalom)

A legtöbb kihívás még mindig ugyan azt a megszokott sémát hozza, amit már több szezon óta megszokhattunk, de igazából nem lehetünk telhetetlenek, ugyanis a küldetéshetek teljesítése után még nagyobb jutalomban részesülünk, két hét múlva ugyanis már abba a küldetéshétbe kezdhetünk bele, aminek teljesítésével megnyithatjuk az ötödik szezon bónusz skinjét, a Road Tripet!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva