Hearthstone

Milyen pakliba jó az ajándék Legendary? – 2. rész (Paladin, Priest, Rogue)


Nem tudod, mihez kezdj a The Boomsday Project megjelenésekor kapott Legendary-vel? Segítünk!

A The Boomsday Project megjelenésekor mindenki kapott egy ajándék Legendary lapot az alábbi 9 közül, mivel azonban nagyon friss még az új kieg, ezért egyáltalán nem egyértelmű, hogy melyik kártya hova lehet jó. Ha nem tudod, hogy mihez kezdj az ingyen kapott legendás lappal, akkor ajánlunk egy-egy paklit mindegyik class-hoz, ahova jól illeszkedik. Íme a második rész!

1. rész – Druid, Hunter, Mage

Crystalsmith Kangor

Sajnos ez a lap nem igazán jó – egyelőre legalábbis nem nagyon látszik, hogy hol működhetne igazán. Az Even Paladin paklireceptben ugyan szerepel, ahol képez némi szinergiát a The Glass Knighttal és a gyógyulós lapokkal (Truesilver Champion, Vicious Scalehide), de itt sem érződik benne az átütő erő. Mindenesetre ha kipróbálnád, akkor ebből érdemes kiindulni – esetleg a Control Paladin jöhet még szóba, de ugyebár az nem túl olcsó mulatság.

Even Paladin
AAECAZ8FBvoGucEC4fACzfQC6/cC/fsCDNwD9AXPBq8HsQizwQKIxwLZxwKbywK35wL27ALZ/gIA

Zerek, Master Cloner

A Test Subjectre, a Vivid Nightmare-re és a Topsy Turvy-re építő Combo Priest egyelőre nem hozza azokat a számokat, amiket előzetesen vártak tőle – az alábbi lista egy jóval konzervatívabb változat Sjow boszorkánykonyhájából, ami jobban hasonlít az eddigi verziókra. Kiindulási alapnak bekerült az Upgradeable Framebot, amit hamar meg lehet hizlalni, ha pedig a korai buff-parádé nem jönne össze, akkor érkezik az új Legendary, Zerek, mint “ragadós” lény, akire lehet alapozni – csak ne legyen silence effekt az ellenfélnél.

Combo Priest
AAECAa0GBL7IAqbwAsv4Avz6Ag34AuUE9gfRCtIK8gz7DNHBAtjBAr/lAuX3ApH7AvGAAwA=

Myra Rotspring

A Deathrattle-vonalra építő Rogue egyelőre egészen erősnek tűnik – igaz, maga Myra nem feltétlenül kell a deckbe. Persze ha már megkaptad, simán beteheted, de már nélküle is van éppen elegendő alapanyag a jó öreg Carnivorous Cube mellé, ami a Nercium Blade-del és a Necrium Viallal (Preparationnel olcsóbbítható!) párosítva igen kegyetlen kombókra képes – akár még Leeroy Jenkins-szel is.

Cube Rogue
AAECAaIHBq8E9gSc4gKf+ALs/ALRgQMMtAGMApsFhgmBwgKrwgLrwgLc0QKL4QLb4wKm7wLe+gIA

Hamarosan jövünk cikksorozatunk utolsó részével, melyben a Shaman, Warlock és Warrior Legendary-kre láthattok majd egy-egy paklit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva