Hearthstone

Milyen pakliba jó az ajándék Legendary? – 3. rész (Shaman, Warlock, Warrior)


Nem tudod, mihez kezdj a The Boomsday Project megjelenésekor kapott Legendary-vel? Segítünk!

A The Boomsday Project megjelenésekor mindenki kapott egy ajándék Legendary lapot az alábbi 9 közül, mivel azonban nagyon friss még az új kieg, ezért egyáltalán nem egyértelmű, hogy melyik kártya hova lehet jó. Ha nem tudod, hogy mihez kezdj az ingyen kapott legendás lappal, akkor ajánlunk egy-egy paklit mindegyik class-hoz, ahova jól illeszkedik. Íme a harmadik rész!

Electra Stormsurge

Mindenképpen örülhetsz, ha ezt a Legendary-t kaptad ajándékba, hiszen szinte minden Shaman pakliba remekül illeszkedik. A legviccesebb talán a Malygos Shaman deckbe lesz, ahol egy elég jó kis trükköt lehet vele bevetni! Először kijátsszuk Electrát, majd visszavetetjük Grumble-lel, így 1-re csökkentjük a költségét. Ezután pedig az Electra + Eureka! kombóval két Malygos-t is az asztalra varázsolhatunk, ami után még bőven marad manánk szétlőni az ellenfelet a Lightning Boltokkal és Frost Shockokkal.

Malygos Shaman
AAECAaoIBrQDnOICq+cCp+4CmfsCn/0CDPkDgQT1BP4F/wWyBssH+wyXwQLHwQLz5wLq+gIA

Dr. Morrigan

Őszinték leszünk: ez a lap sajnos nem túl jó, úgyhogy elég balszerencsés vagy, ha ezt kaptad. Cube Warlock pakliban lehet vele valamelyest trükközni, de igazából nem mondanánk erősebbnek, mint a már meglévő Cube-stratégiák. De ne legyen igazunk és találjanak ki rá valami beteg kombót!

Cube Warlock
AAECAf0GBMLOApfTAtvpAs38Ag33BJIHtgfECMwI58sC980C+NACiNICi+EC/OUC6OcC8fcCAA==

Dr. Boom, Mad Genius

Bizonyára sokak kívánságlistáján szerepelt az élen ez a lap, úgyhogy mindenképpen örülhetett az, aki megkapta. A legjobb, hogy nem is feltétlenül kell rá építeni, hiszen önmagában is kiváló egy Control Warrior deckbe. És ha Control Warrior, akkor ki másra hallgatnánk, mint a Warrior-specialista Fibonaccira, aki az alábbi listát szülte meg – látható, hogy az Omega Assembly bőven elegendő Mech lap Dr. Boom mellé.

Control Warrior
AAECAQcGkAfRwwKf0wLK5wKa7gKS+AIMS5ADogSRBvsMm8ICzM0Cjs4Cz+cCm/MC9PUCg/sCAA==

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva