Gaming

Felháborodással fogadta a közösség az új operátort: aggasztó a pajzsa


Első benyomások Clash-ről.

Tegnap este láthattuk egy nagyon rövid teaser keretein belül az egyik újonnan érkező operátort, Clash Verdedigert.

Ezen a pajzson kevesen fognak átjutni: itt az első teaser az egyik új operátorról!

Mielőtt mély fejtegetésekbe belemegyünk, szögezzük le: egyelőre ennyi, és nem több, amit tudunk róla, így a mostani cikkünk szigorúan a ti, Reddit és egyéb fórumok első benyomásairól szól.

Azok pedig nem túl pozitívak. A pajzzsal rendelkező operátorokat nem túl egyszerű balanszolni, tekintve, hogy noha elképesztően mély stratégiával rendelkezik a játék, a killek attól még részei – pont ezt nehezíti meg az említett tárgy.

forrás: youtube

Volt olyan, aki tárgyilagosan beszélt róla:

forrás: reddit

“Valószínűleg egy felrobbantott lyukat töm be úgy, hogy megáll előtte és a pajzsával kitakarja. Blokkolja a bemenetelt, a támadók pedig nem tudnak semmit csinálni, mert ha közel mennek hozzá, akkor sokkolódnak.”

Ebben is van egy adag utalás arra, hogy “elég op” első ránézésre.

Közületek is sokan a pajzsot említették bajosnak, illetve sok függ attól, hogy a villámcsóva, ami kijön belőle, az mit csinál és mennyit sebez.

forrás: facebook

Akadt olyan, aki egy szarkasztikus, poénos kommentet eresztett meg.

forrás: facebook

Aggodalomban se volt hiány.

forrás: reddit

“Remélem, hogy van a pajzsnak countere, vagy el lehet pusztítani egy idő után, máskülönben hogy jutnak be a támadók, ha blokkolja az ajtót az objektív irányába? Főleg olyan pályákon, ahol csak egyetlen bejárat van, mint Plane-en a meeting room.”

A sort egy racionális kommenttel zárjuk.

forrás: reddit

Röviden: egy olyan mozdulatlan operátorról van szó, aki már ezen aspektusa miatt sem lehet annyira erős. Alig láttunk belőle valamit, érdemes kivárni, hogy ténylegesen mit tud.

Senki felett nem szeretnénk pálcát törni, csak az tévedhet, aki véleményt formál – csak szimplán meg akartuk osztani veletek, hogy ti, illetve úgy általában a közösség milyen első benyomással rendelkezik Clash-ről.

Képtalálat a következőre: „lion rainbow six siege”
forrás: Kotaku

Érdekes volt olvasni a különböző álláspontokat, később még érdekesebb lesz visszatekinteni ezekre. Hogy túlreagálás, vagy egy újabb Liont kapunk (ahol szintén jöttek aggodalmas reakciók, akiknek végül igazuk is lett) azt az idő eldönti.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva