Fortnite

Rekordfigyelő: Több mint 50 kill kellett az új Xbox rekordhoz!


Eddig szinte csak PC és PS4 rekordokról tudtunk írni, íme az első 52 killes Squad vs Squad Xbox teljesítmény!

Már egy jó ideje vezetjük a “Rekordfigyelő” cikksorozatunkat, de eddig még Xbox rekordról nemigen tudtunk beszámolni. Legalábbis olyanról nem tudtunk volna írni, ami megközelítette volna akár a PS4-es rekordot, vagy legalábbis “rekordkának” tűnhetett volna a PC-s teljesítmények mellett. Ez a széria viszont most végre megszakadt, ugyanis megszületett az első 50 kill fölötti Xbox menet, egészen pontosan egy csapat 52 gyilkosságot halmozott fel Squad vs Squads módban.

Forrás: Reddit

Ami viszont még szimpatikusabb és eddig nem nagyon volt rá példa, hogy az egyik játékos készséggel válaszolt is a közösség kérdéseire a FortniteBR subredditen.

Hogyan lehet legalább a fél lobbyt eltakarítani?

A kulcs a csapatmunka, magabiztosság az 1v4 helyzetekben, valamint egy halom szerencse. Jukesky (A srác, akinek a csapatból a legtöbb killje lett) elmondta, hogy ezekre a rekordkísérletekre nagyon sokat készülnek a csapatok tagjai, egytől egyig halmozzák a Solo vs Squads játékokat. Mikor már elég magabiztosan és sikeresen játszanak egyedül csapatok ellen, akkor összeboronálódnak és elkezdenek csapatként is gyakorolni.

Az új Xbox rekordot összehordó csapat például minden esetben Tilted Towers-be ugrik. Egyértelmű, hogy a kezdeti kill-halmozás elengedhetetlen ahhoz, hogy egy csapat jól teljesítsen, valamint az önbizalomnak is jót tesz ha az elején becsúszik 4-5 gyilkosság. Tilted azért nagyon fontos a formulában, mert még mindig a térkép legközkedveltebb helye, így van, hogy vagy 30 ember érkezik oda, az pedig végzetes lenne, ha a rekordkísérlet mínusz 30 potenciális killel startolna.

Epic Games

És itt jön a szerencsefaktor a képbe! Hatalmas mázli is kell ahhoz, hogy elegendő ember landoljon Tiltedbe, valamint ahhoz is, hogy a teljes csapat találjon magának egy használható fegyvert. Ebben az esetben Fortuna asszonyság Jukesky-ékkal volt, a játékos elmondása szerint 24 gyilkossággal hagyták el a nagyvárost a menet elején.

Itt pedig érkezik a makró játék és a magabiztos 1v4 helyzetek kihasználása. A Launch és Jump Padek elengedhetetlenek a gyors, effektív helyváltoztatáskor, valamint a szezon újításai, a Riftek is nagyot dobnak a rekordkísérleteken. Miután megvolt a közös start, a négy játékos szétvált és egyesével megtámadták a pálya további populárisabb helyeit.

Epic Games

Itt ismét szükség van egy nagy rakás szerencsére, hogy azokon a helyeken, ahova rotálnak még legyenek élő csapatok, de ha a csillagok állása megfelelő, akkor a stratégia végeredménye könnyedén lehet ötvennél is több gyilkosság és egy teljesen új Xbox rekord.

Nemrégiben felreppent a hír, hogy a konzolon egér-billentyűzet kombinációval játszó játékosok új matchmaking rendszerbe lesznek szorítva, vagyis aki PC-s perifériával vág neki a meccseknek konzolon, azokat a szerver össze fogja terelni egy játékba. Az még egy érdekes új időszaka lehet a konzolos rekordoknak, valószínűleg onnantól két kategóriában kell majd vezetnünk a kiugró teljesítményeket.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva