Gaming

Twitch és Mira tervezett neki elektromos pajzsot – Megérkezett Clash háttérsztorija


Ahogy már megszokhattuk, a Rainbow Six összes Operatora saját háttérsztorival rendelkezik, ez alól a legújabb tag sem kivétel.

Bár Clash még bent sincs a játékban, ideje kicsit közelebbről is megismernünk őt. A Rainbow Six következő Operatora ugyanis a többiekhez hasonlóan érdekes háttérrel érkezik, ami segít megérteni képességeit és stílusát. Valamint rettentő hangulatossá teszi a vele való ismerkedést, majd később a vele történő játékot, ha ismerjük az előéletét.

Clash háttérsztorija

Angliában született és ott is nevelkedett. Kőkemény tiszt aki a londoni rendőrség speciális egységénél, a TSG-nél (Territorial Support Group) szolgált, a 2011-es londoni zavargások során az első sorban tartotta a frontot. A rendőrségnél végzett kiváló munkájával később kiérdemelte az elit terroristaelhárító csapatba, az SFC-be (Specialist Firearms Command) való bekerülést.

Szakértője a tömegirányítási stratégiák kidolgozásának és kivitelezésének, idővel a Gold Command tanácskozásokra is bebocsátást nyert. Később nyomozó rendőri vizsgát tett, tapasztalata, szolgálati eredményei és kitartása hamar felkeltette a Rainbow Six figyelmét is.

Twitch és Mira ötvözték mérnöki tudásukat, és egy kutatási projekt során megalkották a CCE (Crowd Control Electro Shield) pajzsot. Clash a tökéletes Operator az új fegyver használatára, hiszen érti és átlátja a tömeg viselkedési szokásait, és úttörőnek számít számos szakaszvezetési stratégia megalkotásában. Nem is említve a zavargások alatt szerzett értékes tapasztalatait.

Pontosan tudja mikor, hol és hogyan állítson zárt harcteret pajzsával, hogy kizárja és így lelassítsa ellenfeleit. Emellett Clash kiváló csapattárs is, bátor kiállása és kooperatív hozzáállása tökéletes támogatóvá teszi.

Nem ismer kegyelmet, és zéró toleranciát mutat az ellenfelekkel szemben.

Nyomozói kinevezése ellenére pontosan tudja, az ő helye a frontvonalon van. Íme tehát Morowa “Clash” Evans a, a Rainbow Six új védekező Operatora.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva