Counter Strike

5.9-es földrengés alatt is nyomták az MM-et, végül elszállt a net a szigeten


Az indonéz szigetvilágot sújtó földrengésbe nem csak a házak, de még a CS:GO is beleremegett.

Hallottunk már őrült sztorikat a játékosok megszállottságáról, de vannak esetek, amik már a hülyeség határait súrolják. Például amikor végig földrengésre panaszkodik az ellenfél MM-en, de csak akkor hagyják abba a játékot, amikor elszáll az egész internethálózat 50 km-es körzetben.

A Richter-skála a földrengés errőségének műszeresen megfigyelt mérőszámát mutatja. 4,9-es érték alatt csak gyenge kategóriáról beszélünk, kicsit meglibbennek a csillárok de semmi komoly. Az 5,0 és 5,9 közötti közepes erősségbe viszont már komoly károk is keletkezhetnek. Bali közelében, magyar idő szerint kedd hajnalban egy ilyen földrengés rázta meg a környéket.

Az esetből a gamereknek is jutott, de az 5,9-es erősségű földrengés nem vette el az MM-ező csapat kedvét.

Earthquake disconnected problem. from r/GlobalOffensive

Earthquake disconnect problem – Ezt a hibaüzenetet se látjuk gyakran, főleg nem egyszerre 5 embernél. Az öt fős premade csapat a meccs során végig “Earthquake problem”-re panaszkodott az ellenfelek elmondása szerint, de játszottak tovább. Az mondjuk nem sima, amikor lenyomsz majdnem egy egész meccset egy 5,9-es földrengés alatt, és csak akkor hagyod abba, mikor a rengések lekapcsolnak a netről.

Reméljük a srácok jól vannak és semmi baj nem lett belőle, hogy képtelenek voltak otthagyni egy random MM meccset. Ennyit azért nem ér a Globál!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva