Gaming

Több órás sorban állás, disconnect hegyek és fullos Realmek – így indult a Battle for Azeroth


A hatalmas érdeklődés miatt garantált volt a rengeteg fennakadás, a Blizzard egész este csak javított és javított.

A Battle for Azeroth hajnali megjelenésére hónapok óta várnak a WoW rajongók. Rengeteg visszatérő játékos, még több veterán és az új arcok egyszerre várták az indulás pillanatát. Ekkora terhelés mellett persze törvényszerű volt, amit minden WoW kiegnél átélünk, minden lehalt a fenébe!

A megjelenés pillanatában már a login is komoly nehézségeket okozott egyeseknek. “Logging in to game server” állt a feliraton hosszú percekig.

Aztán jött a fekete képernyő, és a játékosok tanácstalansága. A Black Screen oka természetesen a brutális terheltség volt, aki türelmesen várt és nem indította újra, 20-30 perc alatt be is jutott. Ekkor viszont jöttek az újabb nehézségek.

Megteltek a Realmek, annyi játékos logolt be, hogy nem fért már be több karakter. A másfél órás sorban állás és 4000 várakozó ember teljesen normális látvány volt hajnalban.

Ha valaki be is jutott, még mindig semmi garancia nem volt rá, hogy a szerver nem dobja le. Volt aki 2 órán keresztül próbálkozott, de a folyamatos disconnect miatt feladta, és inkább az alvást választotta.

Hahahahahahahahaha it’s been 1 hour and 43 minutes. I’m going to bed now. from r/wow

A Blizzard fejlesztői egész este dolgoztak a problémákon, reggelre azonban nem volt más választás, le kellett lőni az összes Realmet.

A nagy érdeklődés persze hatalmas felhajtást is hozott a World of Warcraft számára. Akár a nemzetközi, akár a magyar számokat nézzük, a WoW mindenhol tartolt a Twitch nézettségek tekintetében:

Az első nap nehézségei persze senkit sem fognak eltántorítani az új kiegtől! Drága Wow, mi így szeretünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva