Fortnite

30 ezer dollár 2 nap alatt: Toast elég szépen megszedte magát egy kis Fortnite-tal


A népszerű Hearthstone streamer

DisguisedToast egyike a legnépszerűbb streamereknek a Hearthstone világában, ám sok mindenki máshoz hasonlóan ő sem kizárólag a Blizzard játékával játszik csupán: nagy rajongója például a Fortnite-nak is. Ezt bizonyítandó, most hétvégén ő is részt vett a Fortnite Summer Skirmish hatodik fordulóján, amely egyben Twitch Rivals esemény is volt – Toast az amerikai Fortnite-mezőny egyik legjobbjával, NotVividdel állt össze a verseny erejéig, hiszen csapatok küzdöttek egymással.

Hogy jól ment-e Toastéknak? Az nem kifejezés, a két játéknap során ugyanis egy nyolcadik és egy második helyet szereztek a nyereményeket tekintve, amivel összességében közel 30 ezer dollárt lövöldözött és épített össze a páros.

Toast persze igyekezett nem elvenni a dicsőséget a csapattársától, hiszen ő maga is elismerte, hogy elsősorban NotVividé az érdem, ő vitte a hátán a Hearthstone streamert is. De azért a HS nagy mókamesterének sem kell szerénykednie, hiszen a megfelelő támogatás nélkül biztosan nem állnának most a rangsor második helyén, megelőzve többek között a legismertebb Fortnite-os, Ninja, illetve Cloak párosát.

Megijedni azért még nem kell a fentieket látva, Toast ettől még aligha kezd profi Fortnite karrierbe holnaptól, megmarad ő nekünk a Hearthstone-ban is. Ugyanakkor mindig jól látni, ha egy népszerű gamer több játékban is képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani, így mindenképpen jár az elismerés Toastnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva