Counter Strike

Így lehet trade bant kapni egy 30 milliós privát raktárra. A CSGOGEM egykori tulajdonosának vallomása


10 Howl, 15 Dragon Lore és 40 M9 Bayonet figyelt Juicy privát raktárában, amikor gambling oldala miatt őt is lerántották.

Juicy sztorija lassan egy éves történet. A srác gondolt egyet és az akkor virágzó gambling piacot betámadta egy saját oldallal. A CSGOGEM semmi extrát nem tudott, csak a szokásos fogadós, rulettes, skinekkel játszó modellt vitte tovább. De annyian játszottak a skinekkel világszerte, hogy simán felfutott ez a site is, kellemes bevételi forráshoz juttatva ezzel Juicy-t.

2017 szeptemberében viszont, mikor a Valve sorra záratta be a hasonló oldalak, A CSGOGEM is fennakadt a rostán.

Az egykori gambling oldal tulajdonos most egy szomorú történetet mesélt el a tavalyi események kapcsán, de kihangsúlyozta, megérdemelte amit kapott. Egészen pontosan a “Hogyan buktam el 30 milliós, privát raktáramat” történet következik. Juicy ugyanis egy több mint 100 000 dolláros saját raktárral is bírt a CSGOGEM oldal mellett, ahol brutális dolgok sorakoztak. 15 Dragon Lore, több száz kés és a legértékesebb kinézetek mindegyike.

A hibát ott követte el, hogy a CSGOGEM Trade BOT-jait ugyanarról az IP-ről futtatta, mint amiről privát raktárát is látogatta. A Valve tisztogatásakor így válogatás nélkül kapták a raktárak a Trade bant, ez alól Juicy privát fiókja sem volt kivétel. A 30 milliós raktár tehát Juicy-tól már sehova nem mozdul, de elmondása szerint nem hibáztatja a Valve-ot.

“Megszegtem a szabályokat, megérdemlem amit kaptam. Az ilyenért 10-ből 9-szer seggbe rúgnak, nem kell csodálkozni!”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva