PUBG

Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox-os PUBG: Szeptember 4-én érkezik a teljes változat!


Két hét múlva itt az 1.0-ás verzió!

A PUBG Corp. a Gamescom 2018 rendezvényen jelentette be, hogy a játék szeptember 4-én elhagyja az Xbox Game Preview programot. Elérkezünk a bűvös 1.0 verzióhoz, ami természetesen nem jelenti a fejlesztés megállását, sőt…most kezdődik csak igazán!

PUBG box art

A következő új funkciókkal gazdagodik a játék az 1.0 verzió elérésével:

  • Megérkezik konzolra is Sanhok. Az ázsiai ihletésű sziget egy 4×4 méretű pálya, mely éppen negyed akkora mint az eddig játékban lévő Erangel és Miramar. Izgalmas és gyors akciókra számíthatunk, illetve megérkezik a dinamikus időjárás is.
  • Az Xbox megkapja a War Mode lehetőség is. Ez egy deathmatch-hez hasonló játékmód, statikus zónával és harminc másodperces újraéledési idővel. Az a csapat nyer aki előbb begyűjti a győzelemhez szükséges pontot, vagy az adott idő lejárta után a legtöbb ponttal rendelkezik.
  • A Preview időszakban megszerzett achievementek megmaradnak!
  • Mire számíthatunk még? A PC-s változathoz hasonlóan ide is megérkezik majd az Event Pass: Sanhok DLC, erről bővebb infót az alábbi posztunkban találhatsz:

A játék elérhető lesz digitális és lemezes formátumban is. Akik a lemezes változatot veszik, kapnak mellé egy exkluzív ruhaszett kódot, ez a Xbox #1.0/99 Set nevet viseli majd. A jelenlegi tulajdonosoknak sincs okok a panaszra, ők az Xbox #1.0 Set csomagot kapják meg.

PUBG inline 2
Xbox #1.0 Set
PUBG Inline 3
Xbox #1.0/99 Set

Érkezik egy limitált, PUBG ihlette Xbox Wireless Controller is, ezt október végétől tudjuk majd beszerezni a boltokban. A kontroller tartalmazni fog egy DLC kódot is, a fejlesztők a jövőben erről is lerántják a lepjet.

PUBG inline 4

Várjátok már szeptember elejét?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva