Fortnite

Pénteken már játszhatunk vele, de mégis hogyan fog kinézni a Road Trip skin?


Vajon meghúzza a váratlant az Epic Games, vagy sablon lesz a Road Trip skin?

Éppen úgy, mint a negyedik szezonban, az ötödikben is van egy Battle Pass “fődíj”, ami ezúttal is egy titkos legendás karakter skin. Mindehhez nem kell semmi extrát csinálnunk, pusztán hét küldetéshetet kimaxolni. Elsőre nem hangzik túl bonyolultnak, de biztosan sok olyan játékos van a világon, akiknek nem játszi könnyedség egy-egy hetet teljesíteni, így számukra igazán nagy értéke lesz a legkorábban pénteken megszerezhető, Road Trip kódnévvel fedett skin.

Ahogyan a negyedik szezonban is történt, a titkos kinézet kódneve egy Save the World küldetéssorozatra hajazott, s ez történik most, az ötödik évadban is. A Road Trip ugyanis egy Save the World tartalom megnevezése is, egészen pontosan egy vadnyugati tematikát foglal magába. Íme egy kép a Save the Worldös Road Trip skinekről:

Epic Games

Ha ezt vesszük alapul, akkor egészen könnyen megtörténhet, hogy az új titkos skin egy vadnyugati tematikával fog érkezni. Ráadásul nem egyszer lehetett olyan pletykát olvasni a közösségi fórumokon, hogy készülőben van valamilyen western tartalom a Battle Royale-ba is.

Itt van például Paradise Palms és környéke! Javarészt western stílusú előzeteseket kaptunk a a negyedik szezon végén, holott az új sivatagi biom jelen formájában inkább modern, mintsem a western korra hajaz. Könnyen lehet tehát, hogy a vadnyugati stílust éppen a titkos skin fogja elhozni a Battle Royale világba!

Egy biztos, a hetente feloldható töltőképernyőkből ezúttal nem sok mindent tudunk kisilabizálni, ugyanis az ötödik szezon inkább egy nagy buli pillanatképeit tárja a játékosok elé, nem úgy mint a negyedik szezonban, amikor egy nagyszabású történetet mesélt el az Epic.

Mi van akkor, ha csak a sziluettet vesszük figyelembe?

Epic Games

Egy másik elmélet szerint a Road Trip csak a szezon fedőneve, így nem igazán lehet következtetéseket levonni belőle. Bezzeg a képen látható skin sziluettjéből! A Blockbuster (később The Visitor) skin is tökéletesen beleillett a kis igazolványképben látható árnyékba, így sokan inkább erre építik az elméleteiket.

Teljes mértékben spekulációs célzattal mi is nekimentünk a témának és megnéztük, minek örülnénk a leginkább, ha megkaphatnánk permanens kinézetként a Battle Royale-ba. A válasz pedig pofon egyszerű, az előző szezon Save the Worldjének egyik főbb szereplőjének, The Cloaked Starnak örülnénk a leginkább!

Epic Games

Egyértelműen az egyik legstílusosabb karakter skin, amit valaha a készített az Epic Games, nem csoda, hogy örülnénk, ha a Battle Royale-ban is játszható karakter lenne a makacs nindzsa.

Természetesen ez mind csak találgatás, hivatalosan legkorábban pénteken, nem hivatalosan már holnap kiderülhet a skin kiléte, ugyanis a holnap délelőtt esedékes v5.3 forrásfájljaiban szinte már biztosan benne lesz a Road Trip skin, az adatbányászok pedig valószínűsíthetően egészen gyorsan nyilvánosságra fogják hozni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva