Fortnite

Zsebbázis után itt a zsebportál – Megvan milyen tárggyal bővül a játék holnap!


A frissítés ugyan csúszott, de ez nem jelenti azt, hogy új tárgy nélkül maradunk.

A Fortnite világ tudósai igazán gyorsan dolgoznak. A negyedik szezonban a Hop Rockok technológiáját ültették a Bouncerekbe, most pedig a Rift portálokat dughatjuk zsebre a v5.3-tól kezdve.

Az ötödik szezon egy hatalmas káosszal startolt, megrepedt a tér-idő kontinuum, az égbolton hatalmas rések keletkeztek, valamint a pályán szétszórva kisebb portálok jelentek meg. Ezeket a játékosok saját javukra használhatták fel, ugyanis ha beleugrunk egy ilyen Riftbe, az feldob minket az égbe (pontosabban onnan köp ki minket) és Gliderünk újranyitásával új pozíciókat vehetünk fel. Eddig talán ez volt a leghasznosabb és a legkreatívabb újítása a Fortnite: Battle Royale-nak, ugyanis ezzel kiszélesedett a startpontok lehetősége. Egyáltalán nem kell kapkodni a lootolással, ha a közelünkben van egy portál.

Epic Games

Ezen még egy fokozatot javít az Epic Games, ugyanis a v5.3-tól kezdődően már nem feltétlenül leszünk ráutalva a pályán fellelhető Riftekre, ugyanis érkezik a Rift-To-Go, a zsebben hordható portál! Éppen úgy, mint a Port-a-Fort esetében, gyakorlatilag egy kattintással létrehozhatunk majd egy kaput, amin keresztül tovalendülhetünk célirányosan.

Kiváló lehet azokban az esetekben, amikor valaki elhasználja előlünk az egyik Riftet, vagy tudjuk, hogy a környezetünkben nincs fellelhető kapu, de a kör vészesen közeleg. Na meg az end game helyzetekben is kiváló lehet majd, amikor ránk szűkül a kör, az ellenfelünk megszerezte a magasabb pozíciót, mi pedig ekkor meglephetjük egy zsebportál használatával és átvehetjük a pozícióját.

Összességében biztosan nagyon kreatív és hiánypótló tárgyat kapunk a holnapi frissítésben, kíváncsian várjuk, hogy a közösség milyen kreatív felhasználási módokat talál ki hozzá!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva