Counter Strike

Orvosi eset vagy csak figyelemhiány? Eltörte a monitort, repült a billentyűzet egy kick miatt


A spanyol streamer nézettségi csúcsokat döntött kirohanásával.

Bár a CS:GO streamerek egyre kevesebben vannak, a 35 éves spanyol játékost még így sem sorolnánk a népszerű kategóriába. TENSE 9 500 követővel bír, átlagosan pár száz néző előtt streamel. Legutóbbi kirohanásával mégis egy pillanat alatt a figyelem középpontjába rage-elte magát.

2018 augusztusa előtt egy 6 700 megtekintésű klip számított a csatorna legnézettebb jelenetének. Mostanra ez a rekord a fenti dühöngés 175 000 megtekintőjének jár.

A chatből látszik, hogy saját csapatát toxic stílusban oltja, az ideális csapattárstól nagyon messze áll TENSE.

Aztán teljesen indokolatlan módon fejbe TK-zta saját csapattársát, majd a jogos kick miatt elkezdte fullba nyomni a kretént. Repültek a billentyűzet gombjai, és maga a billentyűzet is. Borult a monitor, amit utána fel sem tudott állítani, vélhetően az is letörött.

A számok viszont azt a visszaigazolást küldik TENSE felé, hogy amit csinál, az népszerű. Hiszen egy klip sem kapott még ekkora érdeklődést a csatornán. Sőt, a legdurvább az, hogy még büszke is rá, hogy az 59 eurós billentyűzet gallyra ment:

Ti szívesen néztek olyan streamert, aki nem a játékával, nem is egyéni stílusával, csak a rage-eléssel hívja fel magára a figyelmet?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva