Counter Strike

Sokkal zöldebb lesz az új Cache – FMPONE képein már látható az új pálya


A rá váró felújítás alkalmával Cache nem csak szerkezeti módosításokat kap, kinézetben is teljesen más lesz.

Amikor FMPONE streamelésre szánja magát, szinte előre dörzsölhetjük is a tenyerünket. Mindig akad egy véletlenül megnyitva maradt ablak a háttérben, egy rossz helyen felbukkanó kép vagy egy rosszul átváltott képernyő, amivel spoilerezni lehet. FMPONE élő streamek alatt szokott a pályatervezésről és Cache felújításáról mesélni. És általában a fent említett hibák valamelyikével is megörvendeztet minket, aminek hála friss infókhoz juthatunk az új Cache-ről.

Ezúttal ráadásul nem csak 1-2 kép került ki, hanem szinte a teljes koncepció.

Egy rossz ablakváltással egy egész mappányi látványtervet kaptunk Cache kinézetéről. Az eddigi indusztriális, gyártelepi hangulat helyett egy sokkal zöldebb, természetesebb világot látunk. Ez sokkal inkább már egy elhagyatott gyártelep, legalább annyira elhagyatott, mint maga Cache, ami lassan az egyetlen map, amit még nem újítottak fel.

A kúszónövények már mindent beborítottak, a falaktól a plafonig mindent. A festés már repedezik a falon, mindenhol gaz és romos hangulat.

FMPONE saját screenshot gyűjteménye szólhatna persze bármi másról is. De a fájlkezelőben a “NC” határozottan a “New Cache” érzést kelti bennünk. Továbbá az egyes képeken felfedezhetjük napos szobát és a szellőző kijáratát B-lerakónál.

A screenshotok mellett a fájlok neveivel is árulkodott kicsit FMPONE. Az új pályán több fa, rengeteg cső és a pályát díszitő festmény, apró tárgy található majd.

 

Sietni viszont már tudjuk, hogy nem fog vele. A művész korábban már elárulta, leghamarabb 2019-re lesz kész a pálya. Így ha a Valve-nak is tetszenek a változtatások, és a pálya átmegy a teszteken, 2020-ban kerülhet be leghamarabb a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva