Fortnite

Az Epic elkezdte bannolni az adatbányászokat, van akit kétszer kaptak el egy nap alatt


A kiadó megunta az állandó szivárgásokat és bekeményített a leakelők felé.

A Fornite kapcsán szinte minden napra jut valami infómorzsa, a közelgő frissítések kapcsán. Van hogy a következő update tartalma, a ránk váró skinek, a következő kihívások vagy éppen az LTM-ek derülnek ki idő előtt. Az ilyen spoilerek pedig alaposan megosztják a közösséget. Az egyik tábor szereti bennfentesként előre tudni az infókat, a másik oldal viszont arra panaszkodik, hogy ezzel elveszik a várakozás és meglepetés örömét.

Mindkét vélemény érthető, az Epic sokáig nem is szólt bele a dologba. Ha valami kiderül, hadd menjen, ami titok marad, annak meg majd örülnek.

Ez az állapot azonban augusztus 22-én 180°-os fordulatot vett. Az Epic Games ugyanis elkezdte kiszórni a spoilerező accountokat. A több, mint 100 000 Twitter követővel rendelkező Fortnite: Battle Royale Leaks az elsőként hasalt el, és kapott account bant:

A csatorna az egyik legaktívabb és legmegbízhatóbb infó forrás volt a játékosok számára. És nem ő az egyetlen, a ban hullám több spoilerező oldalt is elkapott. A spoilerezés miatt kitiltott accountoknál a “misconduct” vagyis helytelen viselkedés kategória jelenik meg a ban okaként. Ennek ellenére a spoilerek most sem maradtak el, rengeteg skin és a Road Trip kinézet is kiszivárgott:

Attól persze nem kell félni, hogy ne találnának új módszert, vagy új accountot a leakek publikálására. Ahogy az a fenti posztból is látszik. Mindig lesz egy B-tervük, de ezentúl biztosan nehezebb dolguk lesz. Az említett oldal például a ban után úja ccounttal próbálkozott, de azt is lekapcsolták:

Az Epic ezzel a ban hullámmal ugyanis egyértelműen felvette a kesztyűt a spoilerező közösséggel. Elindult a nyílt harc a két oldal között.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva