League of Legends

Csillagos ötös kezdeményezés a Riottól! Ingyen Blood Moon Thresh skinnel bátorítanak véradásra


A Riot Games és a Sanquin összefogásaként indult jótékonysági akció, a kampány az igencsak találó #MyFirstBlood néven fut.

A véradás fontosságát nem lehet kellőképpen kihangsúlyozni. Naponta százak életét mentik meg a véradóktól levett vérnek köszönhetően világszerte. Mégis egyre kevesebben szánják rá magukat. Pedig lehet csak egy kis plusz motiváció kellene, vagy egy trendi kampány, ami mellé jó érzés tartozni, menő dolog odaállni.

A Riot ezért gondolt egyet, és elindította a #MyFirstBlood elnevezésű akciót.

A holland Sanquinnel karöltve a jótékonysági felhívás célja, hogy a League of Legends fanokat, és minden esport rajongót véradásra ösztönözzenek. A trandi kampánynevet már az elnevezéssel kipipálhatták, a név ráadásul baromi jól cseng a közösségi média egyik hashtagjeként is.

Természetesen a plusz motiváció is megvan, a Riot minden az akcióban részt vevő embernek egy ingyenes Blood Moon Thresh skint ajánlott fel emlékül.

A kampány a bejelentéssel azonnal kezdetét is vette, a Sanquin oldalán való regisztráció és a véradás után pedig már kapjuk is az ajándék skint. Az akcióban való részvétel pontos leírását 11 lépésben a Sanquin oldalán (ITT) találjátok. Csillagos ötös kezdeményezés, ahol a kellemest tökéletesen kötik össze a hasznossal. Egy ilyen akcióval talán sikerül felhívni a fiatalok figyelmét is a véradás fontosságára és elérni, hogy az egyre kevesebb véradóból egyre több legyen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva