Hearthstone

Kiütnéd a Legendet a hétvégén? Ezekkel a deckekkel érdemes próbálkozni


Az elmúlt napokban ezek a paklik hozták a legjobb számokat.

Lassan közeledünk a szezon a végéhez a Hearthstone-ban, így aki el szeretné érni a hónapban a Legend szintet, de még nem sikerült neki, annak érdemes belehúznia, hiszen már csak egy hét van hátra. A hétvége szerencsére abszolút ideális egy kis grindolásra: mutatjuk, hogy jelenleg melyik 5 pakli a leghatékonyabb a Legend felé vezető úton.

A HSReplay.net statisztikái alapján ezek a paklik produkálták a legmagasabb győzelmi arányt Rank 4 és Legend között a keddtől csütörtökig vizsgált időszakban.

Odd Warrior (60.3% winrate)

Már a kiegészítő megjelenése óta folyamatosan ment a próbálkozás az Odd Warriorral, de idáig kellett várni arra, hogy sikerüljön kellően kioptimalizálni. A legjobban teljesítő verzió teljes egészében dobta az early game-et, pedig sokáig olyan listákat is lehetett látni, amik Town Crierrel és Eternium Roverrel is játszottak.

Odd Warrior
AAECAQcG+QzTxQLPxwKS+AKe+AKggAMMS6ICogTeBf8Hm8ICoscCyucC4vgCg/sCjvsCnvsCAA==

Deathrattle Hunter (58.2% winrate)

Mostanra egyértelműen körvonalazódott, hogy a Devilsaur Egg, Carnivorous Cube vonalra építő változat a legerősebb Hunter deck az új metában. A kontroll deckek erősen megszenvednek vele, ezért is teljesít ennyire kiemelkedően a mostani metában.

Deathrattle Hunter
AAECAR8G+AiG0wKc4gK26gLL7AKA8wIMjQGXCO0Jq8IC2MICnM0C3dICi+EC4eMC8vECufgC4vgCAA==

Token Druid (58.1% winrate)

A Token Druid most már hónapok óta folyamatosan ott van a legjobbak között, így nem meglepő az sem, hogy befért a Top 5-be. Ha olyan paklival szeretnél menni, ami a matchupokat tekintve viszonylag kiegyensúlyozott (vagyis nincsenek borzalmasnak mondható, ugyanakkor kiemelkedően jó matchupjai sem nagyon), akkor ez a te decked.

Token Druid
AAECAZICApjSApnTAg5AX/0C9wPmBYUI5AigzQKHzgKe0gLb0wKE5gLX7wLi+AIA

Odd Paladin (57.9% winrate)

A Top 5-ből a legkönnyebb deck egyértelműen az alábbi Odd Paladin, így aki ez alapján választana, annak ez páratlan pakli fog a legjobban kézre állni – ráadásul egyetlen új lap sincs benne.

Odd Paladin
AAECAZ8FAvvTAp74Ag5GpwXxBfUF+QqbwgLrwgKDxwK4xwLjywKVzgLR4QLW5QK15gIA

Odd Rogue (57.5% winrate)

Az Odd Rogue a The Boomsday Project megjelenése óta folyamatosan ott van a Top 5-ben – ez nincs másképp most sem. Aki a gyors meccseket szereti, annak ez jelenleg a legideálisabb választás, maga a lista sem tartogat különösebb meglepetéseket.

Odd Rogue
AAECAaIHBMgDrwSe+ALn+gINjALLA9QF8wX1Bd0IgcIC68IC0eECi+UCpu8Cx/gC4vgCAA==

Aki tehát egy kis ihletre vágyik, mielőtt nekivágna a magasabb szinteknek, annak a fenti deckek közül érdemes választania. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva