PUBG

Nem hazudtak, tényleg működik a report rendszer! – Megkaptuk az új visszajelzés funkciót!


Végre egy igazán jó hír a PUBG háza-tája felől.

Már jó ideje, hogy a PUBG Corp. bejelentette a Fix PUBG kampányát, amiben végre egy igazi ütemtervet vonultattak fel annak érdekében, hogy a játékot jobbá tegyék és azokat a leglényegesebb hibákat kijavítsák, ami jó ideje zavarja már a játékosokat. Ennek szerves része volt a cheaterek ellehetetlenítése különféle módszerekkel. A CS:GO-ban már jó ideje működő rendszert is tervezték bevezetni, bár ez nem tartozott a fő prioritások közé, de máris megkaptuk ezt a funkciót, ami nem más, mint az általunk korábban jelentett játékosokról kapunk egy üzenetet, hogy kitiltották őket, persze csak ha csaltak.

Az újítás

Végre tényleg úgy tűnik, hogy történt valami, egyébként több újítás várható október végéig, a cheaterek elleni harcban egész pontosan a következőkre számíthattok:

  • Tervben van a hardveres ban bevezetése: Aki csalt, annak a hardveradatait összegyűjtik és bannolják központilag
  • A rendőrséggel együtt a cheat fejlesztők, forgalmazók felszámolása és a szükséges jogi lépések megtétele: Aki cheatet készít, az számíthat retorzióra, perelni fog a PUBG Corp.
  • Új, az eddigieknél keményebb anti-cheat: A többi anti-cheat megoldással együtt működne az új anti-cheat, amit a PUBG Corp. fejlesztett, ez minden háttérben futó folyamatot figyel és a játékok többségében “biztonságosan” használt injektelő megoldások ellen is fog működni, így nem tudnak majd remélhetőleg észrevétlenül .dll-eket betölteni a csalók

A hírekkel ellentétben a hardveres ban még nem érkezett meg, sajnos ez az infó csak kacsa volt – mint utólag kiderült – de a közeljövőben esedékes a bevezetése.

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva